Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy a hetero pasik nagyon nagy része (itt, az oldalon is) nem fogadja el, hogy sok hetero srác csak kíváncsiságból próbál ki dolgokat a saját nemével, de ettől még nem érzi biszexnek se magát, nemhogy melegnek?

Figyelt kérdés
Jó pár olyan sráccal voltam, aki imádta a szexet lányokkal, és előtte nem csinált fiúval még semmit - és őszintén szólva én se éreztem úgy, hogy attól, hogy egyszer leszoptam őket és játszottak a farkammal, már biszexek lettek... Ugyanakkor népszerű szexpartnerkereső oldalokon, amikor volt olyan barátnőm, akivel lehetett bi 3-ast csinálni, ha ráírtam nagyon jól kinéző, szexet kereső hetero srácokra, hogy benne lennének-e úgy, hogy lehetnek a csajjal, csak 1x a számba élvezzenek el, 10 srácból kb 8 igent mondott?

#biszexualitás #fluid szexualitás #egészséges kíváncsiság #kategorizálási kényszer
2021. márc. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

40-es: egy dolog, hogy ki mit csinál, és másik, hogy mire izgul fel, miről fantáziál néha. A tettek alapján döntesz? Vagy a gondolatok is számítanak?

Te azt mondod, hogy van a két végpont, a full homo és a full hetero - de valószínűleg ők is rajta vannak a skálán, csak kevéssé erős bennük a saját nemük iránti vágy.... de hidd el, van olyan szitu, amikor nincs nő és benne lennének. Olvass börtönbeszámolókat, hadifogoly élményeket, katona sztorikat - és kiderül, hogy nem minden ilyen fekete-fehér. Kinsey azt találta, hogy a pasik több, mint harmadának volt már kielégülésig jutó szexuális élménye másik hímneművel.... (The reports also state that nearly 46% of the male subjects had "reacted" sexually to persons of both sexes in the course of their adult lives, and 37% had at least one homosexual experience.)

2021. szept. 16. 14:50
 42/66 anonim ***** válasza:
82%

Az hogy valaki full hetero és rajta van a skálán, az két ellentétes dolog.

Nem minden fekete meg fehér, én is ezt mondom. Tudom hogy sokan alapvetően nőkkel szexelnek, egyszer egyszer próbálnak ki dolgokat, na pont ők azok akik a biszex skálán a hetero végponthoz nagyon közel helyezkednek el, és tévesen kíváncsi hetero címkével áltatják magukat.

Kinsey is ezt mondja:

“ A Kinsey-skála Alfred Kinsey nevéhez fűződik, aki úgy vélte, hogy az emberek nem oszthatók be a hagyományos módszerek szerint hetero-, bi-, illetve homoszexuálisnak. Ezért a probléma megoldására létrehozott egy nullától hatig tartó skálát, amiben a 0 jelenti a teljesen heteroszexuális embert, a 6-os pedig a teljesen homoszexuálist. Kinsey szerint a legtöbb ember valahol a kettő között található.”

2021. szept. 16. 15:01
 43/66 A kérdező kommentje:
igen, csak a 0 és a 6 az csak papíron létezik szerintem :) - a valóságban mindenki a skálán van.
2021. szept. 16. 16:01
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez téveszme hogy minden ember biszex. Vannak igazi heterok és melegek is.

Annyi igaz hogy sokkal több ember biszex, mint aki el is ismeri.

2021. szept. 16. 16:38
 45/66 anonim ***** válasza:
60%
#44 Vannak teljesen heterók csak nagyon ritka. Kb. Annyi a hetero, ahány ember lmbtq tagnak vallja magát, azaz olyan 10-12%.
2021. szept. 16. 16:47
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
Egy skála két végpontja szerintem rajta van a skálán.
2021. szept. 16. 22:19
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

Végülis igaz, rajta van.

Akkor úgy mondom hogy a két végpont a hetero és a homo, ami a kettő közt van azok meg a biszexek.

De a lényeg akkor is az hogy egy hetero nem szop le alkalmanként sem pasikat.

2021. szept. 16. 23:11
 48/66 anonim ***** válasza:
91%
Oké, akkor tekintsük továbbra is full heterónak azt, aki puszta kíváncsiságból leszop egypár farkat vagy tök szívesen a szájába élvez egy másik csávónak. De akkor minek tekintsük azt, aki nem?
2021. okt. 6. 04:25
 49/66 anonim ***** válasza:
88%
Ők az über mega heterok nem tudtad?
2021. okt. 6. 07:20
 50/66 anonim ***** válasza:
62%

Én nem igazán értem, miért fontos a merev kategorizálás. Vannak kivételek, az a ritkább, pl egy útkereszteződésnél nem mehetek egyszerre jobbra is, balra is. De amiben akár csak egy pici átfedés, átmenet lehet, ott az életeben minden esetben átmenet van. Hogy mennyire, az időben is változó lehet, sőt, a biszex kérdéskör esetén azon is múlik a Kinsley skálán való elhelyezkedés, hogy az egyén az ő saját tudatalattijának mekkora hányadával tudott aktuálisan szembesülni.

Tulajdonképpen nem értem, mi a jelentősége annak, hogy valaki hogyan nevezi saját magát e téren... Aki úgy érzi, hogy mereven akar kategorizálni, felőlem tegye. Ha úgy érzi, hogy ő full meleg, vagy full hetero, számomra lényegtelen, de ha ettől jól érzi magát, h merven kategorizál, akkor tegye.

Ennek csak olyan ostoba légkörben látom jelentőségét a merev kategorizálásnak, mint a társadalmi elvárások.

Nem akarom felvállalni nyíltan, hogy "biszex" vagyok, pedig alapvetően nonkonformista vagyok. És csupán most is csak az egyszerűség kedvéér mondom, hogy "biszex" vagyok, mivel engem nem érdekel, hogy pontosan mi a nemi orientációm, és hogy hogyan fog változni ez, a későbbiekben. De a f@szom se fog amiatt kínlódni, hogy itt, vagy ott akadályozva legyek az életben, a biszexualitásom miatt. Több olyan szakma létezik a világon, amely esetén a többség nem tűri meg a szívárványos színeket, pl tanárok, rendőrök, katonaság - szándékosan olyan példát írtam, ami NEM az én szakmám.

Kis településen se szokták tűrni, ott általában mindegy, mia szakmád, nem szokták eltűrni. Van, ahol meg másfajta bajok származhatnak ebből.

Na de hát a merev kategorizálás a társadalom hibája, meg sokszor a tudományos világé.

Itt elvileg anonimek vagyunk. Ha itt valaki merven kategorizál, akkor vagy ilyen alkat, vagy a saját tudatalattijáról még szinte semmit se sikerült felhoznia (ami elég gyakori eset).

Persze ezek csupán az én, személyes meglátásaim, mindenki úgy vélekedik, ahogy akar. (Addig, amíg az nem veszélyes.)

2021. dec. 11. 00:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!