Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy a hetero pasik nagyon nagy része (itt, az oldalon is) nem fogadja el, hogy sok hetero srác csak kíváncsiságból próbál ki dolgokat a saját nemével, de ettől még nem érzi biszexnek se magát, nemhogy melegnek?
Már ha csak arra vered ki, hogy arra gondolsz, hogy leszopsz egy fa**t, már akkor nem vagy heteró ember. Ne vicceljünk már. Ha csak 1%-ban is izgat egy férfi, nem vagy heteró, akármennyire is szeretnél az lenni.
Érdekes én soha életemben nem vertem ki közösen senkivel, meg semmi hasonló. Az meg végképp abszurd, hogy "néha becsúszik egy fa**". Ha egy párkapcsolatban élő nőt csak néha dug meg egy másik pali, attól még lehet hűséges nem?
Sajnos akármennyire is fáj bevallani, biszex vagyok, még akkor is ha nem érzem annak magam.Mert nekem egy férfiben csak a farka vonz.Ki is próbáltam milyen a számbavenni és tetszett.
Irigylem a teljesen heterókat. :(
Mert el kéne már felejteni ezt a heteró és bi és meleg hülyeséget, és felváltani a skálával, ami megmutatja hogy az adott EMBER mennyire ez vagy amaz.
IGEN, EMBER NAGYBETŰVEL, mert bárhol is van bárki is, az illető még EMBER, mint Te, vagy Én, vagy akárki.
Nem az előzőekre reagálok. A kérdésre válaszolok. Miért van az, hogy biszexnek mondják az említett srácokat?
"X" tesz valamit, és ezt elnevezi valaminek. Majd elmondja "Y"-nak, és "Y" is elnevezi valaminek. Hogy ugyanazt a tettet két ember máshogy hívja azért van, mert mást értenek alatta.
Aki a másik nemmel szexel rendszeresen, és csak fantáziál a saját nemével való szexről, azt hogy hívjuk? Ebben az embereknek eltér a véleménye.
- Van, aki a biszex elnevezést túlzásnak tartaná, mert ezzel az illető egy kategóriába kerülne azokkal, akik mindent mindenkivel mindig csinálnak. Ezért feltalálja a kíváncsi hetero kifejezést.
- Van, aki a hetero elnevezést tartaná túlzásnak, mert ezzel az illető egy kategóriába kerülne a teljesen heterókkal. Valamint ez a hetero szó jelentésének kibővítését követelné tőle, amire nem hajlandó. Így biszexnek nevezi az illetőt. Van, amikor egy kicsit lenézően.
Úgy érzem, az ellentétek csupán az elnevezésekben vannak. Nem abban, hogy ki mit szeret, és ki mitől undorodik. Aki a saját neméről fantáziál, jól megérti magát azzal, aki még csak nem is fantáziál. Ott feszülnek egymásnak, hogy előbbi minek nevezi magát, ill. utóbbi minek nevezné az előbbit.
Szerintem kb. ez a magyarázat.
37.
Érdekes gondolat.
Szerintem egyébként ezért is kéne meghatározni vonzalom alapján és nem fantázia vagy cselekedetek alapján.
Én azt hívom/gondolom kíváncsi heteronak, aki alapvetően általában lányokkal/nőkkel szexel, és szereti is őket, de ha mondjuk nincs szexre elérhető lány, benne vagy abban is, hogy egy haverjával közösen kiverjék egymásnak. Vagy akár le is szopják egymást.
Vagy aki hetero kapcsolata mellett fantáziált már ilyesmiről, és érdekli, hogy a pasik tényleg jobban szopnak-e, és ezért kipróbálja egyszer-kétszer sráccal is.
Ha tetszik neki, és valamennyire később ez rendszeressé válik, akkor már gyakorló biszex - de amíg csak egyszer-kétszer kipróbálja, szerintem nyugodtan hívhatjuk kíváncsi heterónak :).
Szerinted lehet hogy hívhatjuk őket heteroknak, de valójában biszexek.
Ez egy skála. A skála két végpontja a hetero és a homo. Aki akármilyen minimális mértékben is, de vonzódik a mindkét nemhez, az rajta van a skálan, vagyis biszex.
Sokan csak azt gondolják biszexnek, aki középen van a skálán, pedig mindenki az aki valahol elhelyezkedik rajta.
Aki néha faszt szop, meg kiveri másnak, bármennyire is nehéz elfogadni, de nem hetero, a heteroba ez nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!