Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként együtt voltam egy kollégista néger lánnyal, kérdés ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy a legtöbb néger lány ennyire akaratos-követelőző, vagy csak én botlottam véletlen egy ilyenbe? Tudom, hogy ahány ember, annyi félék vagyunk, de ő már a második volt akinek ilyen a természete.2020. dec. 22. 14:05
1/7 anonim válasza:
"már a második volt akinek ilyen a természete."
És addig próbálkozol, amíg nem találsz egy szerény feketét? :)
Nem a bőrszíntől függ, hanem a kultúrától és a családi neveléstől, amiben felnőtt. USA vagy afrikaiak voltak?
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a kultúrának semmi köze hozzá, ha valaki nehéz természetű. Az első svéd volt, a második dél-afrikai.
2020. dec. 22. 14:44
3/7 anonim válasza:
én egy lengyel lánnyal és egy svéd sötétbőrűvel voltam és én is azt tapasztaltam hogy a svéd lány sokkal akaratosabb volt
4/7 anonim válasza:
Személyiségfüggő, nem sok köze van a bőrszínhez. Még egy adott kultúrkörön belül is van aki normális, más meg egocentrikusabb személyiséggel rendelkezik. Pont olyan általánosítás mintha a magyarokra azt mondanák külföldön, hogy ó és mind szereti az erős kajákat, a kolbászt, a zsíros szalonnákat és folyton megpróbálja átb.ni/lehúzni a külföldieket (sajnos sokszor ezzel találkoznak a turisták).
5/7 anonim válasza:
Szerintem sem kultúra függő, ha valaki pofátlan vagy akaratos. Az sem véletlen, hogy a fekete-fehér alkalmizások is csak ideig-óráig működnek. Nem kell privi, férfi vagyok, csak a tapasztalatom írom le.
6/7 anonim válasza:
Milyen a fekete csempe a rózsaszín fugával??
7/7 anonim válasza:
Ha egyszer kipróbàlja akkor rà fog kapni csak mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!