Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, mennyire jön be egy olyan kapcsolat, ahol csak szexre együtt lehettek lánnyal?
Biszex lány vagyok(nem vállaltam fel, szóval ezek inkább csak vágyak)
Először azt hittem arra gondolsz, hogy olyan kapcsolatban lennék egy lánnyal amiben csak szex van,vagy ilyen barátság extrákkal
De úgy nem mennék bele, ha közben van barátom,én ezt megcsalásnak érezném. Persze fordítva is
Köszönöm a választ!
Ha már említetted, érdekel a barátság extrákkal? (És fiúval, vagy lánnyal inkább?) Nem bepróbálkozni akarok, félre ne értsd. ;)
Nagyon szívesen:)
Csak lánnyal érdekel,fiúval inkább csak szerelemből
Sehonnan.
Mint ahogy egy heteroszexuális ember sem tudhatja, hogy a szerelme nem fog-e valaki másba beleszeretni.
De ha az érzelmi kötődés megvan, akkor azért ritka, hogy az ember másba szeret bele. Ha mégis, akkor a kapcsolat lehet, hogy mégsem volt annyira jó.
A biszexuálisok nagy része pedig a Kinsey-skála valamelyik, de leggyakrabban a 0-hoz közelebbi végén helyezkedik el. Ritka, hogy pont a közepén.
“Mint ahogy egy heteroszexuális ember sem tudhatja, hogy a szerelme nem fog-e valaki másba beleszeretni.”
És nem is hallasz gyakran olyat hogy egy hetero pasi engedi a hetero barátnőjének hogy más pasival lefeküdjön. Akkor ha én biszex vagyok és lánnyal fekszek le az miért más? Ugyanúgy megcsalás és ugyanúgy elkezdhetnék érzéseket táplálni az iránt akivel összefekszek.
Na mindegy mert ahogy mondtad ha megvan az érzelmi kötődés akkor nem akarom megcsalni a párom sem érzelmileg sem testileg. És ő se fekhet le mással, teljesen mindegy milyen nemű az a másik.
Példát és ellenpéldát mindenre lehetne találni. De szerintem az nem élet, ha folyton a megcslástól félünk, vagy attól, hogy másba lesz szerelmes. Ha szeretek valakit, akkor teljes mértékben őt szeretem, és feltételezem, hogy ő is. Ha nem, akkor meg így jártam, akkor mégsem ő "az igazi".
"Akkor ha én biszex vagyok és lánnyal fekszek le az miért más?"
Nincs is minden nap tucatnyi kérdés "édeshármasról", igaz? ;)
Hogy mi a megcsalás, arra nincs kőbe vésett szabály. Az, amit a két fél annak tart. Ha valaki számára tolerálható az, hogy a másik pusztán egy másfajta szexuális kielégülés miatt (mert azért egy azonos neművel lenni kicsit másabb inger, mint egy ellenkezővel) nem bánja, hogy egy másik pasi farkán pörögjek, akkor az az adott esetben nem megcsalás. Vagy nevezzük akárminek, de ha a szerelmemnek nem gond, akkor miért ne férne bele a szexuális életünkbe?
" ha az érzelmi kötődés megvan, akkor ritka hogy az ember másba szeret bele"
És épp ezért lefeküdni se nagyon tud mással
Amúgy én az 1.válaszoló vagyok, azért írtam hogy érthető legyen miért nem mennék bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!