Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legyek együtt férfiakkal ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek együtt férfiakkal ha valójában nővel szeretnék kapcsolatot de nem találok?

Figyelt kérdés
Férfiakkal is nehéz komoly kapcsolatot kialakítani, de nőkkel még nehezebb. Társkeresőn vissza sem írnak, tinderen sem aktívak. Alkudjak meg és legyek együtt pasival vagy mit tegyek? Annyira szeretném ha lenne egy aranyos, kedves barátnőm de szerintem sohase jön össze. N
2018. jún. 4. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi édes,ne add fel!Valahol vár rád egy neked való Nő!;)
2018. jún. 4. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha akarsz legyél, de szerintem te is tudod,hogy butaság.
2018. jún. 4. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Azért ne legyél férfivel mert épp nincs nő. Saját érdeked

N

2018. jún. 4. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
És a pasi érdeke is. Neked is fájna, hogyha csak egy pótlék lennél valaki számára, ló helyett szamár.
2018. jún. 4. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Én is így vagyok vele, szeretném , ha lenne egy aranyos, kedves barátnőm. Bár én hímnemű vagyok.
2018. jún. 5. 02:59
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodj meg, nekem se férfival, se nővel nem sikerül. 😅Egyébként meg szerintem azzal legyél, akire valóban vágysz, ne azért, mert a "szükség" úgy hozza.
2018. jún. 5. 06:53
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Es ha itt radirnak , te visszairsz nekik?;)
2018. jún. 5. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Mégis mi a kékeres ló**szért lett itt lepontozva mindenki??
2018. jún. 5. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

"Társkeresőn vissza sem írnak, tinderen sem aktívak."-Kerdezo, en radirtam, es Te vissza sem irtal.

Akkor most miert megy a siras??

2018. jún. 6. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Legyél velem (pasi), és ha majd lehetőséged adódik nőcivel lenni, akkor nyugodtan lehetsz vele is. :)
2018. jún. 7. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!