Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak vajom abba is belegondolnak, hogy amikor nõvel nem tartják megcsalásnak, ha együtt van párjuk, lehet, hogy beleszeret abba a nõbe?
Figyelt kérdés
Manapság egyes "pasikák" nagyon hangoztatják, hogy "Én simán engedem, hogy a barátnõm nõkkel legyen", "Az nem megcsalás". És mi van akkor, ha a csajod nem csak szexuálisan vonzódik más nõkhöz, hanem bele is képes szeretni? És jól lecserél téged a nõre? Ezek után is nagy lenne a szátok?2019. dec. 30. 17:42
1/4 anonim válasza:
Én pont ilyen helyzetben vagyok, de én elég erősnek érzem a kapcsolatunkat, hogy nem lenne ilyen. Azt is mondja a párom hogy nem érez ilyet, és nem is hagyna el.
Csak arra figyelmeztetem mindig hogy a másik lány se érezzen ilyeneket
2/4 anonim válasza:
Ennyi erővel én is kérhetném a barátnőmtől, hogy lehessek azzal a nővel is, akivel ő volt.
3/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, látom a kérdést nem sikerült értelmezni
2019. dec. 31. 16:47
4/4 anonim válasza:
Nem, nem gondolnak bele, hisz egy nő "nem ellenfél" meg izgatja őket a gondolat hogy esetleg mindkettőt megkefélhetik majd egyszer. Utána meg jön a sértettség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!