Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az lehangoló egy srácnak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehangoló egy srácnak ha kezdőként először csak fogdosgatni, kiverni szeretnék egy nagy péniszt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ hogy a partnered benne lenne e !? Vagyis gondolom először ismerkednél a fiú testével és ki szeretnéd tapasztalni mi hogy működik.De ha találsz erre valakit aki tanítson,akkor semmi gond.Van aki nem szeret tanítósdit játszani annak valószínű az lenne.Így olyant keress aki benne lenne!
2020. nov. 30. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne lehangoló? Én se kezdenék egyből behatolással. Ahhoz azért több alkalom kéne.
2020. nov. 30. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bőven jó, persze ha olyan akarja aki nekem is ok.
2020. dec. 1. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne az.

26/F

2020. dec. 2. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is belefér ha pesti vagy
2020. dec. 26. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondot nem okozott volna, ha nem törlődtél volna... :/
dec. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!