Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is kicsit frusztrált a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kicsit frusztrált a mindennapok során, attól, hogy biszex vagyis a vele azonos neműek is bejönnek neki?

Figyelt kérdés
Szóval lányként vonzódóm a fiúkhoz de a lányokhoz jobban. És azt, hogy biszex vagyok konkrétan még nem közöltem senkivel, mivel szégyellnem. El lehet ezt a helyzetet fogadni? Mondjuk még nem volt komolyabb kapcsolatom lánnyal, csak kis előjáték volt, viszont szerelmes már voltam lányokba is...
2020. okt. 23. 18:27
 1/4 A kérdező kommentje:
HA egyszer lesz kapcsolatom lánnyal, akkor már könnyebb lesz az elfogadás?
2020. okt. 23. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Én azóta vagyok szabad, hogy lexarom mások véleményét. 16 évesen coming outoltam, és azóta vígan élek.

Volt már nőm, volt már pasim, most pasim van, de néha beveszünk lányt.

27/N

2020. okt. 23. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:
MEg mivel a szüleimmel is rossza kapcsolat, egyszerűen nem tudok, merek egy kapcsolatba belépni... Amúgy volt már pár fiú barátom, de csak egyel volt komolyabb kapcsolatom, akivel kb. 3/4 évig voltunk együtt. És már 27 éves vagyok... Viszont depresszió miatt gyógyszereket is kell szednem, amik miatt meg is híztam, szal az önbizalmam sem a régi... Viszont lehet, hogy a depresszió gyökere az, hogy nem úgy élek, mint aki tényleg szeretnék lenni. Mivel eddig próbáltam elnyomni általában az érzelmeimet, ha egy lánnyal lehetett volna egy kapcsolatom akár.
2020. okt. 23. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem rólam is sejtik, mivel pasival nem igazán vagyok és furi nekik, hogy miért nem.... Pedíg amúgy nem olyan könnyen ismerkedem... És itt jön elő, hogy egy lány jobban tud vonzani.
2020. okt. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!