Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 09:14
111/123 anonim válasza:
Irigyellek. Egyszer én is csatlakoztam volna egy párhoz (mindenki hetero), de csak én mentem el a talira. Lett volna olyan is, hogy egy bi párhoz szálltam volna be, a srác is szopott volna a csajjal együtt, de lemondták, mert kép alapján hasonlítottam a csaj apjára….
112/123 anonim válasza:
Magyar párokkal nekem is ilyen tapasztalatom van... Megy a duna, meg minden, aztán amikor jön a találkozó, vagy ideje lenne lebeszélni, eltűnnek, kifogás...
Ez a német pàr nem szórakozott, tudta, mit akar - persze én is.
Én például nem vagyok a legjob formában, van rajtam 4-5kg felesleg, de nem ez számított, hanem hogy mi van a gatyában és hogy ne 5 perc legyen a dolog.
A magyar párok legtöbbje úgy csinál, mintha csak róluk szólna az egész, és bármit megtehetnek meg kívánhatnak...
Talán goldengate pont hu-n az idősebbek megbízhatóbbak, de én már letettem róluk...
113/123 anonymousreview60 válasza:
#105: A békefenntartó alakulatoknál visszatérő jelenség ennek kiaknázása. Nem csak a moszkoviták, a hollandok is csinálták.
115/123 anonim válasza:
Bukkake party-ban részt venni, ráélvezni egy szép női arcra.
117/123 anonim válasza:
Pisi,kaki,hányás,kutya.
Azonos nemüvel a kaki és a hányás kimaradna.
119/123 anonim válasza:
Vad agresszív birkózás meztelenül egy másik sráccal, szex nélkül, csak maga a küzdelem és az erotika keveréke
31f
120/123 anonim válasza:
Ma még egy vágyam ki lett pupálva, egy CD-t sikerült megdugni. Sehol egy szőrszál, vékony test, istenien szopott és a farka is szép volt, irgalmatlan jó volt a szex vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!