Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?
Azonos: Egy kedves és izmos srác a zuhany alatt szerelmesen kényeztetne, szappanozná és masszírozná az izmaimat, és dicsérne, hogy milyen jó pasi vagyok, és érzékien megmosnál a hajamat, figyelve, hogy élvezzem ezt.
Különböző: A dúskeblű, szőke fiatal szűzlány tátott szájába a zuhany alatt két nagyon izmos és igényes roma és szőke zsidó (de szép europid arcú és pisze orrú) pasi versengve verné a farkam a lány szájába, akivel mindannyian análisan, orálisan, és vaginálisan is közösülnénk.
vonaton egy lányt végig nyalni, ujjazni a szoknyája alatt.
Megöklözni egy lányt vaginálisan vagy análisan úgy, hogy közben nézi valaki
meg még sok egyéb
Fiatal lánnyal behatolás nélkül elélvezni.
Gábor, meleg, 54F
Férfiként szívesen csatlakoznék egy domináns párhoz, ahol a nő irányít, feladatokat ad és kényeztetnem kell mindkettőjüket, de engem nem engednek elélvezni, max a legvégén, ha mindent teljesítettem.
Vagy szintén párral: közösen szopni egy csajjal a barátja farkát. Két oldalról nyalni, felváltva a szánkba venni, ráköpni, közben a nyelvünk összeér. Végén a szánkba élvezne és úgy smárolnánk a nővel.
Másik: hosszan kényeztetni, kinyalni egy 40 év körüli terhes nőt, aki a végén rámpisilne.
26f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!