Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a legnagyobb vágyatok amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 09:14
 71/123 anonim ***** válasza:
100%

Azonos: Egy kedves és izmos srác a zuhany alatt szerelmesen kényeztetne, szappanozná és masszírozná az izmaimat, és dicsérne, hogy milyen jó pasi vagyok, és érzékien megmosnál a hajamat, figyelve, hogy élvezzem ezt.

Különböző: A dúskeblű, szőke fiatal szűzlány tátott szájába a zuhany alatt két nagyon izmos és igényes roma és szőke zsidó (de szép europid arcú és pisze orrú) pasi versengve verné a farkam a lány szájába, akivel mindannyian análisan, orálisan, és vaginálisan is közösülnénk.

2023. ápr. 29. 08:52
 72/123 anonim ***** válasza:
100%
*megmosná
2023. ápr. 29. 08:53
 73/123 Steve31 ***** válasza:
88%
Szopatni... egy fiatal vekony sracot...
2023. ápr. 29. 11:18
 74/123 anonim ***** válasza:
100%
Pasival összebujni, ölelkezni Bpi.50s.pasi vagyok hellyel. Még nem volt ebben részem.
2023. máj. 20. 16:24
 75/123 anonim ***** válasza:
100%
Egy bukkake, blowbang nagy farkakkal, ahol én vagoyk középen, teleélvezik az arcom, és a farkukkal elkenik, pofozgatnak.
2023. máj. 24. 13:05
 76/123 anonim ***** válasza:
100%

vonaton egy lányt végig nyalni, ujjazni a szoknyája alatt.

Megöklözni egy lányt vaginálisan vagy análisan úgy, hogy közben nézi valaki

meg még sok egyéb

2023. máj. 24. 13:09
 77/123 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal lánnyal behatolás nélkül elélvezni.

Gábor, meleg, 54F

2023. máj. 24. 13:40
 78/123 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként szívesen csatlakoznék egy domináns párhoz, ahol a nő irányít, feladatokat ad és kényeztetnem kell mindkettőjüket, de engem nem engednek elélvezni, max a legvégén, ha mindent teljesítettem.

Vagy szintén párral: közösen szopni egy csajjal a barátja farkát. Két oldalról nyalni, felváltva a szánkba venni, ráköpni, közben a nyelvünk összeér. Végén a szánkba élvezne és úgy smárolnánk a nővel.

Másik: hosszan kényeztetni, kinyalni egy 40 év körüli terhes nőt, aki a végén rámpisilne.

26f

2023. máj. 24. 15:42
 79/123 anonim ***** válasza:
100%
En egy biszexuális hármast szeretnék kipróbálni. Pasi vagyok. Pasival.
2023. máj. 24. 19:20
 80/123 anonim ***** válasza:
100%
Kinyalni egy puncit egy masik lannyal egyszerre kozbe vadul csokolozni, belekopni egymas szajaba mocskosan piszkosan! Majd kulon kulon is kinyalni mindkettot ugy hogy kozben csokoloznak, aztan leszopogatni a labujjaikat bonyallal...
2023. máj. 25. 03:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!