Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?
ha nekem lenne olyan aktív férfi a közelemben akivel kipróbálhatnám, akkor
-mondjuk a zuhany alatt leszopnám
-vagy akár az ágyon oldaltfekve úgy hogy én az ölébe hajolok és úgy szopom
-69-eznék vele
-megpróbálnék ráülni a farkára és meglovagolnám
-hagynám magam, hogy kutyapózban keményen megdugjon :P tudjátok, olyan jó csattogósan, amikor az aktív heréi hozzáütődnek vagy az én heréimhez vagy a fenekemhez miközben tömi a lyukam :P
-lehetséges, hogy szemből is hagynám, hogy dugjon
ezeket próbálnám ki ha lenne olyan férfi akivel kitudnám
Már fehérneműben várt a csaj, kicsit beszélgettünk, levettem a ruhám, amíg a párja csinált valamit a gépén.
Amikor bejött, egyből elkzedte markolászni a csajt, gyorsan elővette majd szopatta, az tán csatlakoztam én is, onnan tól nem volt megállás. Feltváltva szopattuk a csajt és közben a faszi többször rábukott a farkamra - én se tudtam megállni és egy kicsit én is kezelésbe vettem az ő farkát.
A faszi megdugta a csajt, viszonylag hamar elment, utána meg nézett minket egy ideig, szopott még engem közben, majd kiverte amikor én dugtam a nőjét és utána egy ideig kiment, hagyott minket szexelni. Misszonáriusban csináltuk szinte végig, mert a csaj a nagyobb mérettel úgy szereti. Isteni volt, ahogy nyögött és szorított a lábával vagy amikor széttárta magát, mikor kellett. Istenien szopott, bármikor rácuppant a farkamra közben, amikor kértem, még amikor gumit sem akartam levenni, akkor is.
Végül acsaj mellére mentem el, úgy 25 perc után.
Megbeszéltük, hopgy maegyek máskor is - nem hagynám ki, ezt még prászor meg kell ismételni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!