Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 09:14
61/123 anonim válasza:
Egy hármas ugy hogy mindenki mindenkivel! 2f 1l
f
62/123 anonim válasza:
Csókos,öleléses szeretkezés egy érzéki férfivel.
54 F
63/123 anonim válasza:
Azonos nemüekkel azaz:2 sráccal komolyabb kapcsolat ahol én vagyok a lány.de néha azért én is megdugnám őket.
Ellenekező neművel. Le sem merem írni.
64/123 anonim válasza:
Le sem írom inkább mer úgy, le pontoznak az ítéletes emberek, hogy sose lépek szintet itt 😅
20f
65/123 anonim válasza:
kiprobalnam egy fiuval erzekien. ugy hogy lanykent kezel :) F
67/123 anonim válasza:
Én csak egy fiatal hamvas puncit szeretnék nyalni ,dugni ,kényeztetni....
68/123 anonim válasza:
Ellenkező neművel: addig kényeztetni egymást amíg már nem bírjuk tovább
Azonos neművel: kinyalás
19L
69/123 anonim válasza:
Mondjuk 19 éves lányt még nem nyaltam.
70/123 anonim válasza:
Fiatal, nagyon vékony srácot leszopni! Pedig aktív pasi vagyok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!