Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crossdresserként szerintetek el tudom adni a tangáimat?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, aki szeret "csaj" lenni. Pasiknak tetszem szerencsére.
Láttam, hogy csajok árulják a tangaikat, szerintetek crossdresserként is lehet igény?
ma 10:15
1/9 anonim válasza:
Legfeljebb akkor, ha nem lehet azonnal megmondani a képeidről, hogy férfi vagy. Ilyen pedig 100-ból talán 1 van.
4/9 anonim válasza:
Inkább,tartsd meg.Biztos jól áll.Kíváncsi lennék hogy nézel ki benne?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem punci szagú lesz, hanem más. Meg egyéb testnedvet tudok beletenni. Szex közben viseltet is árulnak a csajok, amibe kifolyt belőlük, amit a pasi beleélvezett, ilyet én is tudok.
ma 13:56
6/9 anonim válasza:
És csak a tangába vagy belèd is lehet élvezni? 🫣
7/9 A kérdező kommentje:
Belém is.
ma 14:41
9/9 A kérdező kommentje:
34. Küldj privátot nyugodtan. :)
ma 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!