Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a munkatársamnak??
Boltban vagyok tanuló,és van egy nő akivel nagyon jól elvagyunk.(ott dolgozó)(Gyerekei vannak)
Tőlem jóval idősebb(kb 30 éves)
És hát olyan fura.Többiekkel kiabál és nagyon szigorú,engem meg drágámnak hív.Meg én kapom a könnyebb feladatot.És megemlítette is hogy milyen csinos vagyok meg stb.Célzott már arra hogy menjünk el együtt valamerre.És már az elejétől tudom hogy nagyon szimpi vagyok neki.Együtt csinálunk mindent.Szokott puszilgatni meg ölelgetni
Túl képzelem vagy lehetséges?
Sejtettem nagyon,de azért meglepett
Hát mivel ő az idősebb...Amúgy megcsókolt(pont ma)Ezzel is meglepett,de isteni volt
Mert ma történt..És nekem ez fura,fel kell fogjam hogy mi történt😅(épp önelfogadásos szakaszban vagyok)
Elég nehéz ilyenről beszélni(leírni):)
Mondtam,még nem békéltem meg magammal.se az egész helyzettel
Amúgy mivel kell megbékélni? A kora zavar? Vagy eddig nem tudtad, hogy a nőkhöz vonzódsz?
A csókot viszonoztad legalább? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!