Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszem a munkatársamnak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a munkatársamnak??

Figyelt kérdés

Boltban vagyok tanuló,és van egy nő akivel nagyon jól elvagyunk.(ott dolgozó)(Gyerekei vannak)

Tőlem jóval idősebb(kb 30 éves)

És hát olyan fura.Többiekkel kiabál és nagyon szigorú,engem meg drágámnak hív.Meg én kapom a könnyebb feladatot.És megemlítette is hogy milyen csinos vagyok meg stb.Célzott már arra hogy menjünk el együtt valamerre.És már az elejétől tudom hogy nagyon szimpi vagyok neki.Együtt csinálunk mindent.Szokott puszilgatni meg ölelgetni

Túl képzelem vagy lehetséges?

2020. aug. 8. 11:53
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Jajj még azt kihagytam hogy csaj vagyok.
2020. aug. 8. 11:54
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Te hány éves vagy?
2020. aug. 8. 11:55
 3/37 anonim ***** válasza:
0%
Berakhatod neki, ha ez volt a kérdés.
2020. aug. 8. 12:00
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Az arcodon puszil meg vagy hol?Mennyire hosszas az az ölelés?Simogatja közben a hátad?Hol a keze,amíg ölel?Ezek az infók is kellenének ahhoz,hogy biztosabbat lehessen mondani.Illetve azt is te hány éves vagy.
2020. aug. 8. 12:10
 5/37 anonim ***** válasza:
86%
Hát ezek alapján amit leírtál, igen
2020. aug. 8. 12:22
 6/37 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem igen, tetszel neki.
2020. aug. 8. 13:32
 7/37 A kérdező kommentje:

Arcomon igen

Alig akart elengedni😅Persze,simogatja a hátam

A keze vagy a hátamon vagy a derekamon van

2020. aug. 8. 15:59
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
És hány éves vagy?Vagy már 20?Mert,ha csak 16,akkor necces,de ezek alapján,amit írtál,és,ha vagy már 20,akkor szerintem vonzódik hozzád.
2020. aug. 8. 18:18
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a kérdés, hogy bejössz-e a kolléganődnek, hanem az, hogy ő bejön-e neked. Ha igen, akkor nyugodtan puszild vissza, öleld meg, simogasd. És ha legközelebb megemlíti, hogy menjetek el együtt valahová, nyugodtan mondj igent.
2020. aug. 9. 07:26
 10/37 A kérdező kommentje:

Persze hogy tetszik 🥺🥺🥺🥺Csak nem tartom helyesnek a dolgot.Nem akarom tönkre tenni hogy családja van(vagyis csak gyerekei)

2020. aug. 9. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!