Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tetszem a munkatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a munkatársamnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek tetszem a munkatársamnak? Néha arra utaló jeleket fedezek fel, de nem tudom pontosan. Például süt olyan sütit ami az én kedvencem és behozza, testvéremről érdeklődik, vizsgáimról kérdez, ugyanolyan tárgyat hoz be pont most az irodába, munkaidő ottmarad és húzza az időt, visszafele direkt felém jön, csomószor kimondja a nevem, és 3x elköszön egy nap után és mondja, holnap találkozunk.
2019. jún. 29. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tetszel neki...
2019. jún. 29. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyértelmű.
2019. jún. 29. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tuti érdekled őt, ja.
2019. jún. 29. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Mostanaba viszont semmi extra, mert mar nem egy irodaba vagyunk, de van, hogy odajon hozzam megkerdezi hogy vagyok beszelgetunkstb ... ha belenez a szemembe ott azert van valami, vajon o ezt erzi??

Mintha kerulne ezt... tuti kedvel ezt kinyomoztam, mint munkarsat, kerdezget neha szemelyes dolgokat

honnan tudom, hogy mikor szimpatia es mikor tobb?

2019. nov. 20. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!