Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tetszem a munkatársamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a munkatársamnak?

Figyelt kérdés

Lehet, csak én értem félre, de azt vettem észre, hogy a többi lány munkatársammal sokat viccelődik, mint a haverjával, csak velem nem, velem mindig visszafogott, és kérdezgetni szokott erről-arrol.

Egyszer,mikor mondtam neki valamit, megérintette a vállamat, illetve, sokszor azt veszem észre, hogy amikor csinálom a dolgomat, és néha megállok, akkor engem bámul...

Egyébként szexi kisugárzása van, de egyrészt, munkatárssal nem kezdenék, másrészt, nem illenenk össze, szóval remélem, nincs igazam, mert az kínos lenne.

Ti mit gondoltok?

22N

A srácot nem tudom, még nem kérdeztem, de szerintem 30 körül.

2018. aug. 14. 23:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kell ezt tulgondolni . Ha én munkárssal nem akarok kezedeni akkor nem érdekel hogy tetszem -e neki vagy sem mert nem számít

Írtad nem akarsz tőle semmit mert munkatárs meg nem is illenétek össze

Legközelebb ha meg akar érinteni kicsit hatralj ki előle mintha veleten lenne

Mutasd azt a testbeszédeddel hogy nem akarsz tőle úgy semmit

Ne nézd munka közben hogy néz -e téged mert azt fogja hinni te is bejossz neki na és akkor lesz az egész kellemetlen ha “nyomulni fog” és vissza utasitod

30 éves férfi azért tudja az ilyen helyzetet kezelni

N24

2018. aug. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!