Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkózik velem más előtt, ha közben lehet hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Folyamatosan beszól valamiért,minden baja van velem,holott oka nincs rá szerintem,mert én rendesen viselkedtem vele.De közben folyamatosan látom,hogy figyel,megnéz még annak a srácnak is beszólt,akivel vagy két szót beszéltem.Na meg amikor kettesben voltunk akkor rá se lehet ismerni,még haza is kisért csak hogy ne menjek egyedül haza.2018. aug. 1. 16:59
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és egy nem gúnyos mosolyt is láthattam tőle.
2018. aug. 1. 17:00
2/13 anonim válasza:
Vannak gyerekes férfiak akik egyszerűen nem tudják, hogyan álljanak ahoz a nőhöz aki tetszik nekik.
3/13 A kérdező kommentje:
Remek😄
2018. aug. 1. 17:08
4/13 anonim válasza:
Mert bejössz neki, és így kóstolgat.
Arról is szólhat, hogy kicsit az önbizalmad akarja leépíteni, hogy ő jobbnak tűnjön melletted.
Persze kettesben már más.. mert ott meg udvarol:)
6/13 A kérdező kommentje:
Azert annyira ott se,de másabb ez tény.Ha valakinek elmondanám baráti körbe,hogy kettesben teljesen máshogy viselkedik el se hinné😃
2018. aug. 1. 17:23
7/13 A kérdező kommentje:
Én 18,ő 21.
2018. aug. 1. 17:23
8/13 anonim válasza:
Szerelmes.. csak béna(kisfiú) :D
9/13 A kérdező kommentje:
Pedig tudja tenni a fejét😅
2018. aug. 1. 17:28
10/13 anonim válasza:
Ha így is kell neked, akkor "kapd le" amikor társaságban vagytok. :D Ha nem, akkor pattintsd le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!