Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki hogy tetszem-e egy srácnak akivel nem nagyon ismerjük egymást?
18 éves vagyok és eléggé tapasztalatlan. Azért ebbe a kategóriába írom ki a kérdést, mert itt nagyobb valószínűséggel kapok értelmesebb válaszokat.
Szóval mik az "általánosabb" jelei annak hogy tetszem-e egy srácnak akivel nem vagyunk közeli ismerősök és ő inkább csak a közelebbi ismerőseivel közvetlenebb. Másokkal kevésbé.
Sok jel van mint pl.
téged néz ha nem figyelsz
köszön neked vagy épp nem
probál a közeledben lenni vagy elkerül
szemedbe néz
amugy ha nem ismeritek egymást akkor megprobál beszélgetést kezdeményezni valamelyik közosségi oldalon
ird le hogy miket csinal ugy konyebb segiteni
Mint említettem, nem vagyunk közeli ismerősök ebből kifolyólag nem is beszéltünk sokat és mostanában nagyon alkalmam sem lesz rá (online meg nem tudok beszélgetni csak pár emberrel, nem nekem való).
Meg hát nem is merném. Nem kifejezetten randis ismerkedésről volt szó ilyesmi szóba sem került így elég furán venné ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!