Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejelöltem Facebookon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem Facebookon egy srácot, nem ismerjük egymást, de vissza igazolt. Nem írt meg semmi, hogy honnan ismerjük egymást, innentől veszett ügy?

Figyelt kérdés

Lenne rá lehetőségem, hogy odamenjek hozzá, de nem merek. Véletlenül találtam rá a neten, nagy unszolásra bejelöltem, vissza is igazolt. Nem neki kéne irni, hogy ki vagyok, vagy lehet hogy képeim alapján nem tetszek neki ? Gondolkoztam hogy lehet nekem kéne tisztázni, hogy miért jelöltem be, és honnan ismerem, de nem akarok nyomulni...

18/L

2015. dec. 10. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
köszönd meg h visszaigazolt és mond el neki h miért jelölted be...
2015. dec. 10. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Írj neki Te.
2015. dec. 10. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerős. Vagyis én is filóztam, hogy jelöljem vagy ne a srácot. Bejelöltem, vissza is jelölt, DE semmi. Csak szemezünk, nézegetjük egymást. Meg lájkolgatjuk egymás képeit...
2015. dec. 10. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

És miért nem írtál neki te? Nem kell regényt írni, de ne is csak annyit, hogy "csá". Mi, normális felfogású férfiak örülünk, ha megkeres egy lány, érdeklődik felőlünk, s ha látjuk, hogy nem a csodát várja tőlünk, hanem ő is aktív részesévé szeretne válni a beszélgetésekben.

Ez a baj veletek csajokkal, esetenként megteszitek az első lépést, aztán innentől kifújt, "ti megtettetek mindent", ezzel nyugtatjátok magatokat, ha a férfi nem ugrál körbe titeket. Tessék írni 2-3 mondatot, innen-onnan ismered, vagy csak úgy bejelölted, és szívesen megismernéd, bármi. Komolyan, töketlenek vagytok mindkét értelemben!

2015. dec. 10. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem értem amúgy a nőket sem.

Ha annyira tetszik írj neki. Ilyen egyszerű. Nem kell tulbonyolítani. Miért ő írna neked h te jelölted be?

N/23

2015. dec. 10. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor ezért jelölnek ismeretlen nők?

Csak egyszerűen vissza szoktam igazolni, van, hogy szülinapi köszöntőt írok nekik, de semmi több. De már gondoltam arra is, hogy ismerjük egymást, csak én nem emlékszem.

2015. dec. 10. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én, hogy őszinte legyek várnék valami indoklást egy lényegében idegentől a jelölés okára. (Engem szerencsére nem jelölgetnek, de vadidegenekét nem is valószínű, hogy elfogadnám.)
2015. dec. 10. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Bmeg, te jelölöd be és még elvárnád tőle, hogy ő kezdeményezzen? :D Ha a sült galambra vársz kiszárad a szád.. te nem bírsz ráírni vagy mivan?
2015. dec. 11. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!