Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejelöltem egy fiút facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem egy fiút facebookon, mert már régóta tetszett meg minden. Ráírjak? Én 15 Ő 17-18.

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akit làttam a ballagàsunkon,mert az osztàlytàrsamnak valami rokona vagy ismerőse és már akkor megtetszett,de mivel nem ide valósi így Ő nem ismerhet nagyon sehonnan ezért bejelöltem facen és vissza igazolt..aztàn likeolt rólam egy képet..és úgy örültem neki:D tökre beszélgetnék vele,mert nekem kb.így ő az àlom pasi..màrmint nem azért,mert izmos vagy valami(mert egyebkent nem az) mondjuk elég helyes,de a stílusa tetszik nagyon,mert hasonló az enyémmel. Szóval..tökre jó lenne,ha beszélgetnénk,de nem ír ràm..és az gàz lenne,nem? Ha én írnék neki. Olyan nyomulósnak venne le. :/ Mit csinàljak?:o
2014. jún. 24. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

írj neki

amíg nem zaklatod, nem számít nyomulásnak

2014. jún. 24. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Pont hasonló helyzetben voltam, vagyis ott ő jelölt be és likeolgatott,gondoltam majd ír ha akar.És barátnőm felvilágosított hogy ha vissza likeolsz egy-vagy több képet akkor ír,mivel ezzel erősíted meg vele hogy beszélni akarsz.

És tényleg igaz,mert utána rögtön írt.

Szerintem először te is ezzel próbálkozz ;)

2014. jún. 24. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Hàt miutàn ő likeolta a képem utàna én is likeoltam azt a zenét amit ki tett.. de nem olyan sűrűn szoktam felrakni dolgokat facere szóval most nem tud mit likeolni... aaahj :( :D
2014. jún. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!