Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjelöltem egy idegen lányt, tetszik, de megkérdezte ismerjük e egymást. Mit válaszoljak?
Figyelt kérdés
azt nem akarom mondani, hogy sehonnan sajnos, csak megtetszettél2017. szept. 9. 20:52
1/23 anonim válasza:
Pedig ez is egy válasz! Ha frappánsan fogalmazod meg még akár be is jöhet!
Képzeld, sosem gondoltam volna, de nekem is így keltette fel az érdeklődésemet egy pasi.
2/23 anonim válasza:
"Még nem, de jó lenne ha ismernénk." Az egyik ismerősömék pont így jöttek össze, pont ezt válaszolta a srác, már házasok :-)
3/23 anonim válasza:
Mondd azt, hogy "Ismerlek álmaimból".
4/23 anonim válasza:
De, pedig pontosan ezt kellene leírnod...
Őszintén, komolyan. Mindenféle smájlik és magyarázkodás nélkül.
Annyit persze hozzatéve, h nem akartad zavarni, meg tudod, h ez így furcsa, de ez van.
A legrövidebb út mindig az egyenes. 😊
5/23 anonim válasza:
Vagy: "még nem, de jó lenne, ha megismernénk" valami ilyesmi
7/23 anonim válasza:
Szúrnám a fosód. Vagy valami hasonlót viríts azt sikered lesz. Ha már bejelölted legyen fszod is hozzá valami ilyen dumával.
8/23 anonim válasza:
Azt hittem te jelöltél be engem na mindegy bejössz
9/23 anonim válasza:
Én is így szoktam megkérdezni, aztán kitörlöm az illetőt
10/23 anonim válasza:
Én 2evig kerestem egy nem talàltam meg online de szerintem ha családfa kutatást szeretne akkor én ismerem remgeteg távoli rokonát ugyanazzal a vezetèknévvel és egyértelmű rokoni kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!