Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjelöltem egy idegen lányt, tetszik, de megkérdezte ismerjük e egymást. Mit válaszoljak?
Figyelt kérdés
azt nem akarom mondani, hogy sehonnan sajnos, csak megtetszettél2017. szept. 9. 20:52
21/23 anonim válasza:
"Folytatad azzal hogy es neked szokasod ismeretleneket visszajelolni?" - Ez hülyeség, mert a legtöbb felhasználónak visszajelölés nélkül is lehet írni. Én sem jelölöm vissza az idegeneket, mégis megírom nekik, hogy miért jelöltek be, ismerjük-e egymást valahonnan. Akinek még üzenetet sem lehet írni, azzal meg nem foglalkozom.
22/23 anonim válasza:
Ezt nem tudom megérteni hogy egy közösségi oldalon ha valaki kinéz magának egy csajt vagy pasit nő esetében és bejelöli szimplán azért mert ismerkedni akar vele, akkor ezt miért így teszi? előttem írta valaki hogy ismeretlenre is rá lehet írni többnyire, én először azzal kezdtem volna. Másrészt vannak olyan ismerkedős csoportok ahol ezt meg lehet tenni az még mindig tisztább így. De a közösség oldalaknak az a lényege hogy ismerősök jelöljék be egymást nem idegenek. Persze ebbe semmi rosszat nem látok amit te csináltál kérdező csak értelme sem nagyon van. Most ugye az illető kérdezett tőled valamit te meg órák hosszát vársz arra hogy mit válaszoljál neki amiért tőlünk várod a segítséget. Ha ilyen szándékod volt én azért előre felkészültem volna arra hogy várhatóak hasonló kérdések az ő részéről és akkor mit is mondjak neki. Figyelj legyél őszinte mondd azt hogy nagyon szimpatikusnak látod és szeretnéd őt jobban megismerni, ennyi. Most oké tudom nem akarsz ilyet írni, de az még rosszabb ha olyat írsz például hogy "hasonlítasz valakire akit ismerek, vagy beszélgettünk már párszor és megkerestelek" Ha ilyen választ adnál akkor ez még hülyébben jön ki. Én mindig is értékeltem azt ha valaki őszinte hozzám. Engem is jelöltek be olyan férfiak akikről azt sem tudtam hogy léteznek, pedig a környéken laknak, egyiknek sem igazoltam vissza mert nem ismerem őket, nem is foglalkoztam velük. Amikor írtak nekem messengeren hogy mi a szándékuk akkor udvariasan mondtam hogy én nem szeretnék interneten ismerkedni, meg amúgy is van barátom, csak ugye a közös fotóink ismerőseim számára látható, illetve nekem nincs kitéve hogy együtt vagyunk, mert én szerintem akiknek fontosak vagyunk, barátaink, család, munkatársak ők úgy is tudják mi a helyzet, idegeneknek meg szerintem nincs hozzá túl sok közük. Barátom fb profilja olyan hogy profilkép sincs kint róla, és mondta is hogy ennek oka van, mert sokan ismerik őt régebbről és ő nem akarja hogy egyesek megtalálják és fárasszák őt a hülyeségeikkel, a neve meg nagyon gyakori kb 4 ember él csak ebbe a városba akit úgy hívnak mint a barátomat, tehát nem tudják megtalálni egy könnyen.
23/23 anonim válasza:
Ezt így.
Én is a minap kérdeztem meg, miért jelölt be, aztán elhúzott, mint szürke szamár a ködben.
Gyáva fráter, bár van párom, szóval hiába is próbálkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!