Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megjelöltem egy idegen lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjelöltem egy idegen lányt, tetszik, de megkérdezte ismerjük e egymást. Mit válaszoljak?

Figyelt kérdés
azt nem akarom mondani, hogy sehonnan sajnos, csak megtetszettél
2017. szept. 9. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen nincs szerintem most.megtaláltam
2017. szept. 9. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
miért jelölöd be, ha egy ilyen logikus kérdésre se tudsz válaszolni?
2017. szept. 9. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy megvan
2017. szept. 9. 21:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Féltem hogy hülyét csinálok magamból!
2017. szept. 9. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Pedig mas valasztasod nincs. A humorosnak velt kozhelyeket inkabb keruld.
2017. szept. 9. 21:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes és korrekt választ adj, közhelyes vagy szánalmas jópofáskodás nélkül! Ha nem vagy szimpatikus, akkor akármennyire kapálózol, törölni fog. Ha meg szimpatikus vagy, akkor csak elrontani tudod, ha hülyeségeket írsz.
2017. szept. 9. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

Az igazat hogy szeretned megismerni mert szimpatikus a kepei alapjan. Folytatad azzal hogy es neked szokasod ismeretleneket visszajelolni? 😀

Ezzel kicsit csipkelodsz es vicces is 😀

2017. szept. 9. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Visszairtal mar?
2017. szept. 9. 22:20
 19/23 A kérdező kommentje:
persze, pár sort beszélgettünk is ^^ azt irtam, amit énis javasoltam a kérdésemben.
2017. szept. 9. 22:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is ezt szoktam visszakérdezni, ha olyan jelöl be, akit nem tudok hova tenni. Lehet, hogy ismerem, csak nem emlékszem rá, mert annyira rég volt, és nem tartok számon mindenkit, akivel valaha találkoztam, ráadásul az internet előtti ismerőseim jó részéről azóta nem tudok, hogy nem találkoztam velük (pl. volt ovistársak, vagy olyanok, akikkel egykor együtt nyaraltam gyerektáborban), eszembe jutott már, hogy fotó alapján nekiállok megkeresni némelyiküket a közösségi háló segítségével. Azért kérdezek vissza, mert attól, hogy én pillanatnyilag nem tudom hova tenni, még ismerhetjük egymást. Persze jellemzően nem ez a helyzet, általában engem is ismerkedési céllal jelölnek be. Szerintem jobb, ha megmondod az igazat, mint hogyha kitalálsz valami hazugságot. Nem ciki, csak ne várd, hogy hirtelen a karjaidba omlik, hiszen csak a képről tetszett meg, de valójában nem ismered.
2017. szept. 9. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!