Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha a nőknek akkor tetszem már meg, ha én el felejtem őket?
Már az ötödik ilyen fordult velem elő. Mindegyiknél próbálkoztam, elutasítottak. Majd néhány héttel, de inkább hónappal már ők akarnak tőlem valamit. Azonban addigra engem már nem érdekelnek. Ha néhány nappal később gondolnák meg magukat, az még nem lenne cinkes, de hogy mondjuk egy fél évvel?
F/23
Tanuld meg kezdésnek egybeírni az igekötőt az igével, ha előtte van. Qrvára idegesítő.
Amúgy meg szard le, nekem is vannak ilyen ismerőseim. Fél évvel ezelőtt ci.gánykodtak meg szemtelenkedtek velem (mondjuk én nem kezdeményeztem akkor sem náluk), aztán eltelt egy kis idő, gondolom, kaptak pár pofont és jöttek segget nyalni meg cukiskodni, mert a másik r*.anc elhajtotta őket, aztán én meg hátha elfelejtettem a prosztóságukat.
Ismerkedj más körökben. Ez elég alja.
Mindenki a számára legjobb preferenciákkal megáldott illetővel próbál ismerkedni először.
Aztán, ha azok nem jöttek be, akkor a kevésbé jók jönnek terítékre, mint ahogy te is.
Normàlis dolog, ez a te időd, innentől már rajtad múlik, hogy mi lesz, te veszed át az irányítást, könnyebb dolgod lesz, mint amikor elutasított.
Benyögheted, hogy ezekután ő max. szexkapcsolatra lenne jó, aztán ki tudja mèg mit hoz az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!