Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bunkózik velem más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkózik velem más előtt, ha közben lehet hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Folyamatosan beszól valamiért,minden baja van velem,holott oka nincs rá szerintem,mert én rendesen viselkedtem vele.De közben folyamatosan látom,hogy figyel,megnéz még annak a srácnak is beszólt,akivel vagy két szót beszéltem.Na meg amikor kettesben voltunk akkor rá se lehet ismerni,még haza is kisért csak hogy ne menjek egyedül haza.
2018. aug. 1. 16:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne:D
2018. aug. 1. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs oda érted. Nagyon maximum külsőre tetszel neki. De se nem szerelmes, se nem vagy az esete, se nem jössz be neki különösebben.

Én a helyedben ignorálnám. Majd kiderül, hogy reagál. Ha tetszel neki mégis, akkor legalább böki a csőrét. Nézz át rajta, ne válaszolj, ne szólj hozzá, csak ha nagyon muszáj. Mindig beválik ez a módszer, elkezd küzdeni a figyelmedért.

A mádik opció hogy valami PUA.

2018. aug. 1. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha velem így viselkednének - társaságban vagy négyszemközt - teljes komolysággal megkérném az illetőt, hogy legyen szíves mellőzni az ilyen megnyilvánulásokat. Ha egy kicsit is érdekli a véleményed, akkor leáll vele. Ha nem állna le, akkor részemről kuka, mert aki ismerkedéskor bunkózik, az a kapcsolatban is bunkózni fog. Ne hidd, hogy majd hirtelen megváltozik.

Szóval ennek tudatában fogadd az udvarlását.

2018. aug. 2. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!