Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszem a munkatársamnak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a munkatársamnak??

Figyelt kérdés

Boltban vagyok tanuló,és van egy nő akivel nagyon jól elvagyunk.(ott dolgozó)(Gyerekei vannak)

Tőlem jóval idősebb(kb 30 éves)

És hát olyan fura.Többiekkel kiabál és nagyon szigorú,engem meg drágámnak hív.Meg én kapom a könnyebb feladatot.És megemlítette is hogy milyen csinos vagyok meg stb.Célzott már arra hogy menjünk el együtt valamerre.És már az elejétől tudom hogy nagyon szimpi vagyok neki.Együtt csinálunk mindent.Szokott puszilgatni meg ölelgetni

Túl képzelem vagy lehetséges?

2020. aug. 8. 11:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá,hogy miért viselkedik így veled,netán tetszel neki?!
2020. aug. 9. 19:37
 12/37 A kérdező kommentje:
Nos új fejlemények😁Munka után elmegyünk valamerre.Utánna elvisz magához
2020. aug. 10. 11:33
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
De elmondtad,hogy beked bejön vagy rákérdeztél a viselkedésére?Mert lehet csak haverkodik,azért hívott el valahova meg magához.
2020. aug. 10. 12:38
 14/37 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem

És jól sejtettem

2020. aug. 10. 15:29
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez meglepő,és nem a kb 14 év korkülönbség miatt,hanem a te korod miatt.

Pontosan mit kérdeztél,és mit válaszolt,ha szabad kérdezni?

Tudod már pontosan hány éves?Na és a gyerekei?

2020. aug. 10. 18:51
 16/37 A kérdező kommentje:

Szépen lassan rávezettem arra hogy mit akarok kérdezni,nem mondtam ki,csak hogy tudja mire gondolok.

És elmondta hogy bír,nagyon.És hogy nem szimplán munka társként néz rám,hanem sokkal több.

31 éves

2020. aug. 10. 20:05
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes. :D Sokkal több?Ezt mondta?Hát az lehet barátság is.Nem tudom,nekem ez továbbra is fura a korod miatt,pláne,ha vannak gyerekei is.🤔🤔
2020. aug. 10. 20:10
 18/37 A kérdező kommentje:

Elmondta hogy szeret:)

Szó szerint

És nem úgy mint nő egy "kislányt"

Hanem mint nő nőt

2020. aug. 10. 20:15
 19/37 anonim ***** válasza:

Most már szeret?!Eddig még csak ez volt:"És elmondta hogy bír,nagyon.És hogy nem szimplán munka társként néz rám,hanem sokkal több."

🤔😅😅

2020. aug. 10. 20:19
 20/37 A kérdező kommentje:

Ugyan az:)

Legalábbis én úgy értettem

2020. aug. 10. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!