Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, milyen tanácsot adnátok egy kezdőnek?
Soha de soha NE menj bele egyből szexbe és főleg NE szabadba.
Én pl elmentem egy sráccal a szabadba mert neki és nekem se volt helye. Vidéki vagyok és Pesten volt dolgom. Ezért regeltem rómeóra. Gyors talit kerestem. Egy kihalt részen voltunk a 17 kerületben. Ahogy mentünk egyszer csak szembe jött valaki.
Majd mikor mellém ért lefogta a kezem a srác akivel mentem. MInt kiderült a csávó a barátja. Az gyorsan megkötötte a kezem. Közölték ha azt teszem amit kérnek semmi baj nem lesz. Sírtam. Könyörögtem, hogy ne bántsanak. Kiabáltam, erre ütött hogy ne tegyem. Elfutni nem tudtam. Többet nem mertem kiabálni. Ezután megdugtak. Az egyik aki első volt 2x is. Miután megtörtént elengedtek. Sokkos állapotba voltam. Hazafele még a vonatról is elfelejtettem leszállni. 1-el tovább mentem.
Aktív vagyok. Full aktív. Ezt tudta/tudták. Közbe kérdezte, hogy na milyen mikor megdugnak, meg röhögött.
A profil törölve volt mire hazaértem. A képeit rómeón adta ergó nincs meg. Ez mind 19 évesen. Szóval vigyázz kivel és hol. Nem mondom, hogy ez gyakori lehet, de vidékiként vigyázz ha vidéki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!