Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollosok! MIlyen...

Agykontrollosok! MIlyen tanácsot adnátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam a témáról de tapasztalati válaszokra van szükségem. Még abszolút kezdő vagyok megvan a Silva könyv mely szerint 50 nap szükséges az alfaállapot eléréséig(nekem most ez a célom), amit reggel ébredés után kell gyakorolni. Nos mikor felkelek és számolok visszafelé már 80 körül kezdek visszabóbiskólni, jönnek az álomképek és elalszom. Persze ébresztőt be lehet állítani de utána megint próbálom újra visszaalszom.

Kérdéseim:

Ha rendszeresen gyakorlok akkor egy idő után nem fogok elaludni ebben az állapotban, avgy módszert kellene ?

A másik dolog, hogy Domján László hanganyagával is szoktam gyakorolni inkább nappal vagy estefelé. Ülve vagy inkább fekve jobb? Ülésnél szintén közbe közbeszól az álmosság és kinyílik a szám is és még a nyálam is összegyűlik és eléggé zavaró és ha nyelek akkor visszazökkenek egy picit.

A másik, hogy hogyan kell látni bármilyen eseményt vagy a képeket? Sosem fogom élesen álomképszerűen látni? mintha ezt is olvastam volna.

Tudom tanfolyam a legjobb de egyrészt nincs anyagi keret hozzá most és nagyon bánom hogy nem egytemistaként mentem mert akkor olcsóbb lett volna:( SZóval egyenlőre otthon gyakorlok.

Egyébként utasításra tehát hanganyagra könnyebb lazulnom, ráadásul miközben fülesen hallgatom nem hallom annyira a külső zajokat.

Szóval tudtok tanácsot adni egy kezdőnek?

2014. jan. 11. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyi tudással már az ötöslottót kéne bevonzanod.
2014. jan. 11. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:

"Szóval tudtok tanácsot adni egy kezdőnek?"

Hagyd abba :) Képzeld el, hogy egy létrán mászol lefelé miközben visszafele számolsz. Nem sokat foglalkoztam a témával, de szerintem ez a reggeli felkelés utáni próbálgatás egy baromság.

2014. jan. 11. 22:27
 3/10 anonim válasza:
Szerintem az agykontroll nagyon hasznos,semmiképp' ne hagyd abba! Én tanfolyamon voltam, és tényleg az a legjobb, de tudsz könyveket is venni erről a témáról, amikben le is írnak jó néhány gyakorlatot... ja, és senki nem kezdő:)
2014. jan. 11. 23:08
 4/10 Fuuton ***** válasza:

Az 50 nap az baromság, nem nagy ördöngősség, de ne hidd azt hogy majd pár hónap alatt profi leszel.

Ide több év vagy évtized kell, hogy eljuss egy olyan szintre, hogy azért már rebdesen látszódjon a változás, sok kitartás kell hozzá, az biztos

2014. jan. 12. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
En magamtol kezdtem el, miutan eleg sok informaciot gyujtottem a temarol... En ugy szoktam, hogy eloszor elszamolok 3tol 1ig. A szamokat elkepzelem és minden szam melle elmormolom ezeket: 1: testem ellazul, 2: lelkem ellazul, 3: szellemem ellazul....aztan folytataom csak a mondqtok egymas utani ismetelgetessel. Kb 15x mind a harom mondatot elmondom egymas utan. Aztan szep lassan elkezdem ,,boncolgatni" a mondatokat
2014. jan. 12. 00:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocsi uj a telom, veletlenul elnyomatam....

Na szoval....

Ugyertem a testemet tenylegesen ellazitom. Mondom magamban h ellazul a fejem, ellazul a nyakam es ezt vegigvezetba labujjamig. Majd a lelkemet probalom ellazitani azzal h ezeket ismetelgetem : nyugodt es bekes vagyok...testem es lelkem egyre inkabb ellazul... Egy nagyon nyugodt, bekes, ellazult tudatallapotba lepek... Aztan az elmememet lazitom el, probwlok semmirr sem gondoni...

Vagy az utolso helyett a celomra osszpojtositok... Vizualizalom azt es melle megerositeseket mondok.. Nekem ket het utan beindult az alfazas... Sok sikert...

2014. jan. 12. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindig ugyanakkor csináld. Én reggel nem bírtam, ugyan úgy kidőltem, mint te :) Este viszont elalvás előtt ment.
2014. jan. 12. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem agykontrollos tapasztalatom nincs, tm meditacios van. ott pont az a lenyeg, hogy jobb ulve maradni, epp az elalvas dolog miatt. ulve kenytelen vagy valamilyen tartasban lenni, ami bizonyos foku ebrenletet igenyel, mert kulonben eldolsz. :D ami a szajkinyilast meg nyaladzast illeti, az mondjuk a meditacioban meg pont, hogy nem gond... nekem is sokszor volt, hogy elaludtam, aztan felebredtem, es folytattam. vagy, hogy a szervezet annyira faradt, hogy inkabb tenyleges, konkret alvasra van szuksege, mint valamifele agykontrollos, vagy meditacios gyakorlatra. szoval, ha szamitana esetleg, amit mondok, akkor en szemely szerint az ulve gyakorlasra szavaznek, a fejdolongeles meg hasonlo dolgok miatt nem aggodnek, igazabol egy meditativabb allapotban nem kellene, hogy ilyesmi barmiben akadalyozzon... lehet te is csak a dolog latszata miatt, mintsem a hatekonysag miatt.
2014. jan. 12. 01:08
 9/10 anonim ***** válasza:
*van, hogy a szervezet, *csak a dolog latszata miatt :)
2014. jan. 12. 01:09
 10/10 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM, hogy írtatok!!

Én hiszek ebben az agykontrollba amúgy, mert már voltak apró sikerélményeim. Pl amikor nyelvizsgám eredményét vártam és ettől függött , hogy megkapom e a diplomámat vagy kések egy évet. Az volt a fejembe és sokszor gondoltam arra, hogy pont írok a barátomnak, hogy képzeld sikerült! meglett a nyelvvizsgám. SŐt A gépen az email fiókomba is elmentettem egy levelet amiben ezt a sikert írtam le. ÉS csodák csodájára valóban sikerült.

A másik, mikor fontos vizsgákon érettségi, egyetemi vizsga, mindig arraa tételre gondoltam amit szeretnék kihúzni, és elképzletem és oylan boldogság volt, amikor tényleg pont azt a tételt húztam vagy 40 közül..SZóval történtek kisebb ilyen csodák velem ezért szeretném magamat jobban beleásni a témába gyakorolni.

Ez a reggeli időpont közvetlenül alvás után, nekem se válik be mert rendszeresen visszaalszom sőt olyan nyomott vagyok.

Amikor DOmján L. hanganyagára csinálom akkor szépen el tudok lazulni de volt oylan is hogy kissé elbóbiskoltam de mire mondta az utasítást hoyg lassan kinyitom a szememet akkor pedig felébredtem. Szóval kell még gyakorolni!

Biztos, hogy kitartás kell hozzá de nem hiszem, hogy éveket kellene várnom , hogy sikerélményeim legyenek.

Sok olyan sztorit olvastam amikor már a pár napos tanfolyam után sikerült az alfázás programozás.Szóval remélem lesz elég kitartásom, most főleg a tanulás miatt kezdtem el foglalkozni megint az agykontrollal.

2014. jan. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!