Agykontrollosok! Veletek előfordult ilyen?
Hisztek az agykontrollban (és abban amit szeretnétek elérni) mégis nyugtalanító érzésetek van. Mintha lenne bennetek egy gondolat, hogy mi lenne ha nem sikerülne.
Hiszek a gondolkodás erejében. Abszolút elhiszem, hogy képes vagyok rá. De nem értem mi ez az érzés..amikor tudom, hogy létezik bevonzás.
Még az elején vagyok ennek az egésznek, de volt már sikerélményem. Emiatt már végképp nem értem miért "tör rám" ez a gondolat.
Nektek is volt ilyen az elején?
Igen, ez természetes. A telekinézis gyakorlásánál is előfordul ez az érzés. Látod érzed, hogy sikerül, de egy apró kétely mégis motoszkál a fejedben legbelül. Ez a kis kétely az oka a sikertelen gyakorlatoknak is.
Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!
;)
Nagyon köszönöm mindkettőtök válaszát!
Ez megnyugtató, azt gondoltam velem van valami baj.
Tényleg nagyon köszönöm nektek:)
Ez így van, sajnos körülöttem mindenki azt mondta mindig, hogy az életnek semmi értelme, csak szenvedés meg úgyse éred el amit akarsz..
Neked is köszönöm a választ!
Azért, mert nem veszel be mindent kanyar nélkül. Van benned egy kis egészséges kételkedés. Ez nem is baj.
A későbbiekben majd meglátod, mennyire használ az agykontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!