Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "normális" a kapcsolatunk? Adnál tanácsot egy KEZDŐNEK?
Ez az első kapcsolatom szóval nagyon bizonytalan vagyok. Egy hónapja randizunk, de érzek egy bizonyos távolságtartást ami eléggé megijeszt. A randi elején és végén megcsókol a barátom, meg fogja a kezem majdnem egész randi alatt, de amúgy nincs valami nagy randi érzésem... :S
Nagyon érdeklődik, mindent meg tudunk beszélni, de nem bókol, ölelést meg csókot a randi végén kapok, az se hosszú...
És ahogy ezen idegeskedek, egyre "merevebb" leszek én is. Félek hogy azért nem közeledik a randi alatt mert nem is tetszem neki, csak nem meri megmondani.
A másik hogy próbálok vele flörtölni de valahogy nem veszi a lapot. Lehet rosszul csinálom? Múltkor megsimogattam a karját és arrébb lépett megnézni valamit, szerintem bele se gondolt hogy mit csinált :S
Szóval most itt vagyok, kétségek között, én tapasztalatlanul (ő tapasztaltan) egy teljesen új élethelyzetben. Én azt hittem hogy ha lesz egy barátom, akkor a kapcsolatunk romantikus lesz és szerelmes leszek. De most úgy érzem hogy egyikünk sem az :S
Ti hogyan látjátok a helyzetet? Tudnátok tanácsot adni?
En a helyedben megbeszelnem vele a helyzetet es direkt rakerdeznek. Ne kerulgesd a forro kasat, mond meg neki,hpgy hogy erzel mert igy nem leszel boldog.
18/L
4 év van köztünk
És nem fog megijedni ilyen témától a rövidke kapcsolatunk ellenére? Végül is csak két hete csókolóztunk először :S
Rá kell kérdezni, beszéljetek róla. Lehet, hogy ő ilyen ember, ez esetben el kell gondolkodni, hogy el tudod-e ezt fogadni.
Lehet nála majd az első szex oldja fel a gátlásokat.
Az is lehet, hogy "nincs ló ó a szamár is" alapon jött össze veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!