Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszek vagyok lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyvok kérdése:

Biszek vagyok lehet?

Figyelt kérdés

Eddig heterónak hittem magam de 2 hete bennem van az is hogy lehet biszex/hetero vagy

Elképzelni el tudom az életem egy azonos neművel a szex igazábol nem kimondottan izgat vele

A lányokra akkor tudok izgulni hogy ha nem "kattogok" ezen

Igazábol el tudnám viselni hogyha biszex lennék azt hogy mdleg azt is de azt kevésbé

Szerintetek mi lehet velem

Még fiatal vagyok és lehet most keresem a helyem?

Szerelmes már sok lányba voltam fiuba még soha és nem is nézem meg őket az utcán ott inkább a nőket

#homoszexualitás #szerelem #heteroszexualitás #Biszex biszexualitás #Tévhit félelem
2020. ápr. 12. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mivel szexuális izgalmat vált ki belőled a saját nemed IS - ezért biszexuális vagy. Ha még szerelmes is tudsz lenni veled azonos neműbe, akkor elég erősen vonzódsz a saját nemedhez is. A szexet MÉG nem tudod elképzelni, a tudat alatti gátlásaid blokkolnak benne.
2020. ápr. 12. 01:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt irtam hogy nem izgatott fel:D

Ugy amennyire a lányok szoktak annyira soha sőt még kicsit se.

2020. ápr. 12. 01:37
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Mibajod?
2020. ápr. 12. 06:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem semmi.
2020. ápr. 12. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Na valaki írjon már
2020. ápr. 12. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Írok. Mit vársz tőlünk?

Elképzelni el tudom az életem egy azonos neművel a szex igazábol nem kimondottan izgat vele. <- te magad írtad

Önigazolást gyűjtesz? Vagy mi?

2020. ápr. 13. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy. Idő kell mindenhez és minden érzelem kialakul, ha szeretnéd, ha nem. Ez nem választás kérdése lesz, jön magától.
2020. ápr. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!