Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszek fiúk vélemény?
Van egy fiú, akivel úgymond nem vagyunk együtt, de alszunk egymással, szexelünk, elmegyünk ide oda, ez inkabb amolyan szexkapcsolat extrákkal. Tudom róla hogy biszex, mert kavar lányokkal is. Tegnap belenéztem a telefonjába (tudom nem szép dolog) de láttam, hogy tele van transzexuális meg ladyboy p”rnókkal. Mivel biszex, gondoltam beöltözök neki valamelyik nap, mert ha a lányokra is izgul meg ilyen videókra akkor szerintem ez is bejönne nála.
Ezt szeretném kérdezni, más biszex fiúknal ez bejönne? Melegeknek nyílván kevésbé, de aki mindkét nemhez vonzódik annak miért ne?
nekem nagyon bejönne, ha ilyen videókat nézett akkor neki is valószínűleg.
23f
Én dugnék shemale-lel és dugok férfiakkal is, de ez a "férfi beöltözik nőnek" dolog nem jön be.
23/F
Nekem beöltözhetnél de amit kapnál a telefonos ügy miatt azt nem tennéd zsebre :D
Remélem rájön a haverod és bünti gyanánt jól megcumiztat ezért - én így tennék és jól szájba is lőnélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!