Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszek fiuk - hogyan tudom felhivni magamra a fogyelmet az utcán - jelezni hogy én is nyitott vagyok egy biszexualis elmenyre? Utobbi idoben egyre gyakrabban hordok felete mübör leggingset, izgato ha latnak nenne
Hát a műbőr leggings az igazán feltűnő, szerintem abból levágja mindenki hogy mi a helyzet, de még az is akinek nem kéne ilyet látnia.
Én apró felvarrókat használok mostmár erre, előtte kitűzőket alkalmaztam.
A biszexualitás színei és mintázata van rajtuk.
Picik, 3x2cm-es kis felvarrók.
Egy mindig van a nadrágomon a comb részén oldalon, és egy mindig van a táskámon.
Visszafogott módszer, de volt már aki megkeresett ezért, és volt hogy kacsintást is kaptam.
Mást nem igazán tudok a szokásos jelzéseken kívül.
2. válaszoló!
Leírnád mik a biszexualitás színei?
3#
A rózsaszín, lila és kék. Legalábbis tudomásom szerint...
Így néz ki a felvarróm is.
Vannak még szimbólumok is, pl. két hold vagy háromszög egymásra téve.
Wikipédia.
Köszönöm a válaszolat.
Nem tudtam, hogy ez a pink, lila, kék a biszexualitas szimboluma, de ezek a szinek eleve tetszenek.
hmm, szerintem ha biztosra akadok menni akkor mübör leggingshez ilyen szinü madrágszíjat csimáltatok vagy ilyen szinü karkotot veszek fel hozza.
koszi a valaszokat
Helló!
Jó régen írtál már, de hátha hasznát veszed: ne műbőr leggingset hordj, hanem vegyél, vagy csináltass magadnak 2 leggingsből férfi szabású, alul laza szárú gatyát. A PU bevonatú dolgok sajnos nem tartanak örökké, de én jó párszor ilyet hordtam utcán, az eredeti bőr tisztításilag is hajszás, és megsínyli, ha elázik. Plusz, a csőszabásúbb fazonnal nem vonzod annyira a "pofozkodókat", akiket furcsa módon bizonyos szempontból megértek, mert nagyon sokszor visszaéltek már a másság kirakatba tételével, meg itt van ez a hülye woke mozgalom is... Tűzz ki egy lila szalagot, pl., és rendesen lépdelj, beszélj. És tényleg, írj helyesebben, mert a stílus maga az ember :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!