Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakori kérdéseken sokan tényleg nincsenek tisztába a méretekkel vagy hazudnak?
Több kérdésben is írták hogy ennek annak olyan kicsi, és nem 1x 16cm-et mondtak kicsinek, máskor pedig 14-et.
Ezen az oldalon a legtöbb válaszoló hazudik ezek szerint, nincs tisztába a centikkel, vagy fekete lyuk van a lábuk között.
Vannak itt olyanok akiknek 24-26 cm csak nem tudom honnan mérik, meg a legtöbbnek 5-6 cm vastag
Bele se gondolnak mekkorát kamuznak
12 cm tudtommal még átlagosnak a határa, de nem biztos.
Miért hazudnak? Hiszen ez egy totálisan anonim oldal, ne mondja már nekem azt egy nő hogy a 16 cm kicsi!
A legtöbb pasi valóban kicsinek találja a sajátját, viszont azzal mit ér el egy nő ha a 16 cm-et kicsinek mondja, és ha azt írja le hogy neki ez túl kicsi, és hogy nem érez vele semmit?
"Izgalmi alapotban a huvely 16-18cm hosszú" 🤔
Ok, de a ciklusa melyik szakaszában? (Mert ugye a női hüvely hossza a ciklusa alatt is változik, sosem konstans.
14 cm az átlag? Én kevesebbről tudok, egyébként is, sok a 12 cm-el tudtommal bőven ki lehet elégíteni egy nőt, pl: ha egy nő az újaktól képes elélvezni akkor 12 centitől miért nem?
Egyébként tudtommal azért bőven nem 16-18cm a női hüvely izgalmi állapotban.
Hazudnak. Vagy a seggüktől mérik. Vagy egyszerűen ilyen idióták.
Mondjuk azt is bírom, amikor csajok írják, általában szűzen, hogy a 22 centi felett az igazi. Nekem 16 centi, soha, egyetlen csaj sem mondta, hogy kicsi és nem jó. Jó, olyan volt, hogy aki csak képen látta az lekicsizte :) De élőben soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!