Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó indok lehet ez kideríteni valóban bejövök-e neki? (nő -nő)
Ezt a kérdést tettem fel korábban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Nos, sajnos a kérdés kiírása óta, hiába voltam bent többször a boltban sajnos nem ő volt bent. Lehet csak beugrós volt,bár láttam már kb nyár óta,de nem sokat jártam a boltba,nem figyeltem akkor.
Bejelöltem facen, sok közös ismerős van,városban lakik,szerintem áltiba egy suliba is jártunk. Nagy nehezen,de gondoltam végül is miért ne, max ha nem jelöl vissza akkor esélytelen az egész.
Kb 2 perc múlva vissza is jelölt.Szívem a torkomban dobogott :D
Ugye nem tudom,hogy hányadán áll.
Pár napja jelöltem csak be. Gondoltam jövő héten ráírok fb-on.
Ötletem pedig az,hogy egyébként is szeretnék idén jobban megtanulni angolul. Profilján meg szerepel az angol.
Gondoltam megkérdezem tud-e valakit aki angolt tanítana,nem feltétlen tanár,csak aki szívesen segítene. Alapokkal tisztában vagyok.
Ezt vhogy normálisan megfogalmazva persze :)
Lehetőségek között van,hogy
-azt mondja nem tud senkit (nyilván itt tökre offos a
dolog)
-xy-t keressem meg kérdezzem meg tőlük(ez is nyilvánvaló)
- felajánlja,hogy segít (ami jó jel,de persze itt is benne van a pakliban,hogy szimplán jó fej :D)
Végül is ha bejövök neki,akkor kizárt,hogy ezt elutasítja,igaz?
Legalábbis annak a lehetőségét,hogy kettesben is találkozzunk.
Hiszen nem tudhatja rólam sem mi a helyzet,bár talán jel lehetne neki,hogy bejelöltem.
Így ő is kideríthetné,hogy velem mizu van :D
Sok minden átfutott az agyamon,de ez tűnik a legjobbnak,mert ha heteró akkor se égetem le magam ezzel az ártatlan kérdéssel :D
Mi erről a véleményetek?
Fejlemenyek:
Rairtam, nem hagyott nyugodni a dolog. Kedvesen, erdeklodoen.
Tegnap irtam ra este fel 7kor. De meg csak meg sem nezte amit irtam :D
Nem tudom van esely hogy irjon egyaltalan ma, majd kiderul.
De igy beigazolodott a dolog,hogy nem erdeklem sajnos. Hiszen akkor nyilvanvalo irt volna :D
Majd meglatjuk.
Sajnos nem!
Meg sem nézte :/
" Szia! Rég láttalak a kisboltban vagy csak elkerültük egymást :) Mi újság veled? Hogy vagy?"
Ezt írtam. Igazából semmi extra, de még erre sem írt vissza.
Sajnálom, de lépj túl rajta. Egyszerűen nem akar ismerkedni, bár azt is gondolhatja,hogy unatkozol és barátnőt keresel, kizárólag barátnői státuszra. Mert ugye még mindig nemsejti - mert hidd el,hogy lehet ilyen-,hogy Te többet szeretnél.
De ha semmit nem reagált akkor semmit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!