Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jó indok lehet ez kideríteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó indok lehet ez kideríteni valóban bejövök-e neki? (nő -nő)

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést tettem fel korábban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..

Nos, sajnos a kérdés kiírása óta, hiába voltam bent többször a boltban sajnos nem ő volt bent. Lehet csak beugrós volt,bár láttam már kb nyár óta,de nem sokat jártam a boltba,nem figyeltem akkor.

Bejelöltem facen, sok közös ismerős van,városban lakik,szerintem áltiba egy suliba is jártunk. Nagy nehezen,de gondoltam végül is miért ne, max ha nem jelöl vissza akkor esélytelen az egész.

Kb 2 perc múlva vissza is jelölt.Szívem a torkomban dobogott :D

Ugye nem tudom,hogy hányadán áll.

Pár napja jelöltem csak be. Gondoltam jövő héten ráírok fb-on.

Ötletem pedig az,hogy egyébként is szeretnék idén jobban megtanulni angolul. Profilján meg szerepel az angol.

Gondoltam megkérdezem tud-e valakit aki angolt tanítana,nem feltétlen tanár,csak aki szívesen segítene. Alapokkal tisztában vagyok.

Ezt vhogy normálisan megfogalmazva persze :)

Lehetőségek között van,hogy

-azt mondja nem tud senkit (nyilván itt tökre offos a

dolog)

-xy-t keressem meg kérdezzem meg tőlük(ez is nyilvánvaló)

- felajánlja,hogy segít (ami jó jel,de persze itt is benne van a pakliban,hogy szimplán jó fej :D)

Végül is ha bejövök neki,akkor kizárt,hogy ezt elutasítja,igaz?

Legalábbis annak a lehetőségét,hogy kettesben is találkozzunk.

Hiszen nem tudhatja rólam sem mi a helyzet,bár talán jel lehetne neki,hogy bejelöltem.

Így ő is kideríthetné,hogy velem mizu van :D

Sok minden átfutott az agyamon,de ez tűnik a legjobbnak,mert ha heteró akkor se égetem le magam ezzel az ártatlan kérdéssel :D

Mi erről a véleményetek?

2020. jan. 11. 19:16
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben innék két pohár bort, és írnék az illetőnek. Persze mindketten tudjuk, hogy nem fogod megfogadni, nem is kell. Itt csak az a baj, hogy ezt a kérdést fél év múlva is ki fogod írni, mert ugyan itt fogsz tartani ha nem lèpsz..
2020. jan. 11. 20:10
 12/39 A kérdező kommentje:

És ha rosszul reagálja le?

Nem akarom,hogy kitudódjon,hogy a nőkhöz is vonzódok,senki nem tudja két barátnőmön kivül. Elhíreszteli ebbe a kisvárosba...

Kb 3x váltottam vele néhány mondatot,sajnos nem tudom mennyire kezelné diszkréten a dolgokat :/ Ezt meg nem kockáztathatom.

2020. jan. 11. 20:16
 13/39 A kérdező kommentje:
Tudom lépni és kockáztatni kell,de pl míg 2 éve annál a nőnél tudtam,bárhogy lenne nem kürtölné világgá. Mostani lánynál ebben nem vagyok biztos,ezért merek csak óvatosan lépni.
2020. jan. 11. 20:18
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért terjesztené azt, mert ráírtál egy volt iskolatársadra, akivel néha összefutották a boltban, váltottak néhány szót, akkor szóra sem érdemes az illető. De egyébként ezt kizártnak tartom, ha csak írsz neki hogy rég nem láttad a boltba, eszedbe jutott hogy itt dolgozott, megkérdezed miújság, minden rendben van-e..

Ha még az üzenetről kèpet küldene tovább, akkor sem lenne gyanús annak, aki ép eszű! Hidd el, ezt kicsit túl gondolod!😊

2020. jan. 11. 20:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Valószínű már túl kombinálom. Bemegyek még a napokba a boltba ha most se lesz bent, akkor lehet azt megkérdezem,hogy ott dolgozik e még,rég nem láttam... Végülis abban tényleg semmi extra nincs.
2020. jan. 11. 20:34
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
És ha bemész és ott van?
2020. jan. 11. 20:47
 17/39 A kérdező kommentje:

Akkor megmondom neki,hogy rég nem láttam már boltba vagy nem tudom.

Én kezdeményezésben bazi rossz vagyok,ezért leblokkolok általában. Hiába akarok változtatni lefagy az agyam ilyenkor.

2020. jan. 11. 20:50
 18/39 A kérdező kommentje:
Ezért is nehéz nekem ez az egész ismerkedés,meg hogy azt se tudom hogy vonzódik e nőkhöz,csak az első kérdésembe ott van,picit gyanús volt.
2020. jan. 11. 20:51
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlaggódni! Addig kerülgeted, míg más lecsapja a kezedről.
2020. jan. 11. 22:23
 20/39 A kérdező kommentje:

Ha bent lesz a napokban akkor megkerdezem, reg nem lattam, szabadsagon volt e? Ha azt mondja igen rakerdezek volt e valahol, ha nem es tenyleg csak beugros mondja xy helyen melozik akkor probalok arrol erdeklodni.

Mas otletem nincs. Csak ha meg normalis stb utana sincs otletem mi legyen. Mellesleg azert ha netan biszex lenne illene neki is vmit tenni :D

Mikor beszeltunk par mondatot akkor is normalisan lehetett vele.

Szoval nem tudom.

2020. jan. 12. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!