Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó indok lehet ez kideríteni valóban bejövök-e neki? (nő -nő)
Ezt a kérdést tettem fel korábban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Nos, sajnos a kérdés kiírása óta, hiába voltam bent többször a boltban sajnos nem ő volt bent. Lehet csak beugrós volt,bár láttam már kb nyár óta,de nem sokat jártam a boltba,nem figyeltem akkor.
Bejelöltem facen, sok közös ismerős van,városban lakik,szerintem áltiba egy suliba is jártunk. Nagy nehezen,de gondoltam végül is miért ne, max ha nem jelöl vissza akkor esélytelen az egész.
Kb 2 perc múlva vissza is jelölt.Szívem a torkomban dobogott :D
Ugye nem tudom,hogy hányadán áll.
Pár napja jelöltem csak be. Gondoltam jövő héten ráírok fb-on.
Ötletem pedig az,hogy egyébként is szeretnék idén jobban megtanulni angolul. Profilján meg szerepel az angol.
Gondoltam megkérdezem tud-e valakit aki angolt tanítana,nem feltétlen tanár,csak aki szívesen segítene. Alapokkal tisztában vagyok.
Ezt vhogy normálisan megfogalmazva persze :)
Lehetőségek között van,hogy
-azt mondja nem tud senkit (nyilván itt tökre offos a
dolog)
-xy-t keressem meg kérdezzem meg tőlük(ez is nyilvánvaló)
- felajánlja,hogy segít (ami jó jel,de persze itt is benne van a pakliban,hogy szimplán jó fej :D)
Végül is ha bejövök neki,akkor kizárt,hogy ezt elutasítja,igaz?
Legalábbis annak a lehetőségét,hogy kettesben is találkozzunk.
Hiszen nem tudhatja rólam sem mi a helyzet,bár talán jel lehetne neki,hogy bejelöltem.
Így ő is kideríthetné,hogy velem mizu van :D
Sok minden átfutott az agyamon,de ez tűnik a legjobbnak,mert ha heteró akkor se égetem le magam ezzel az ártatlan kérdéssel :D
Mi erről a véleményetek?
Azért mert látod a profilján hogy tud angolul, nehogy már angoltanárt kérj tőle.. ezer emberről tudod, hogy tud angolul, mégsem a bolti eladótól fogod megkérdezni.. Egyébként hány éves? Ő is abban a városban lakik, vagy csak ott helyettesített? Nincs közös ismerősötök?
Neked ez lenne az első ilyen kalandod?
Hát akkor nem igazán van ötletem,mert nem akarok beégni.
Fordított helyzetben. Ha egy lány bejelöl ismerősnek,nekem az már fura lenne :D de az én vagyok. Rám ír egy ilyet. Ha nem tudnék angolul akkor is mondanám,hogy de ha tanuló társra szüksége van akkor én benne vagyok :D Ha bejön a lány persze. Ha nem. Akkor simán mondanám,hogy nem tudok senkit.
Vannak közös ismerőseink és írtam is,hogy valószínűleg a városban lakik. De ezek szerint nem olvastad el rendesen a kérdést kedves második!
Nem voltam még nővel.
Én 27 vagyok, őt 27-30ra tippelem.
Mivel már ismerősök vagyunk nem oszt nem szoroz,hogy mit dolgozik.
Nem osztálytársam volt, csak ugyan abba a suliba járhatott.
Osztálytársam lenne akkor nem írtam volna ki kérdést sem :D :D
Háát félnék szimplán csak ráírni,hogy mi újság van vele :D
Férfiak terén is van némi önbizalom hiány. De nem ennyire.
Nők felé nehezebb, 2 éve próbálkoztam egy nőnél,ott odáig jutottam,hogy elhívtam sétálni,de nem jött el,így tudtam benéztem a dolgot és utána tök rideg volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!