Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó indok lehet ez kideríteni valóban bejövök-e neki? (nő -nő)
Ezt a kérdést tettem fel korábban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Nos, sajnos a kérdés kiírása óta, hiába voltam bent többször a boltban sajnos nem ő volt bent. Lehet csak beugrós volt,bár láttam már kb nyár óta,de nem sokat jártam a boltba,nem figyeltem akkor.
Bejelöltem facen, sok közös ismerős van,városban lakik,szerintem áltiba egy suliba is jártunk. Nagy nehezen,de gondoltam végül is miért ne, max ha nem jelöl vissza akkor esélytelen az egész.
Kb 2 perc múlva vissza is jelölt.Szívem a torkomban dobogott :D
Ugye nem tudom,hogy hányadán áll.
Pár napja jelöltem csak be. Gondoltam jövő héten ráírok fb-on.
Ötletem pedig az,hogy egyébként is szeretnék idén jobban megtanulni angolul. Profilján meg szerepel az angol.
Gondoltam megkérdezem tud-e valakit aki angolt tanítana,nem feltétlen tanár,csak aki szívesen segítene. Alapokkal tisztában vagyok.
Ezt vhogy normálisan megfogalmazva persze :)
Lehetőségek között van,hogy
-azt mondja nem tud senkit (nyilván itt tökre offos a
dolog)
-xy-t keressem meg kérdezzem meg tőlük(ez is nyilvánvaló)
- felajánlja,hogy segít (ami jó jel,de persze itt is benne van a pakliban,hogy szimplán jó fej :D)
Végül is ha bejövök neki,akkor kizárt,hogy ezt elutasítja,igaz?
Legalábbis annak a lehetőségét,hogy kettesben is találkozzunk.
Hiszen nem tudhatja rólam sem mi a helyzet,bár talán jel lehetne neki,hogy bejelöltem.
Így ő is kideríthetné,hogy velem mizu van :D
Sok minden átfutott az agyamon,de ez tűnik a legjobbnak,mert ha heteró akkor se égetem le magam ezzel az ártatlan kérdéssel :D
Mi erről a véleményetek?
Nem írtam neki.
Feleslegesnek érzem.
Több képet is kiraktam.
Egyikre se érkezett lájk.
Ebből látszik,hogy nem érdeklem.
Innentől felesleges az egész.
Ha ő tett volna ki képet én nyomtam volna rá,mert ÉRDEKEL.
De lehet hogy félt vagy nem akarta kinyilvánítani, mert azt hitte egyből rájönnél, hogy bejössz neki. Lehet azt hiszi te hetero vagy.
Szerintem ne add fel, írj neki. Nem vesztesz vele semmit.
Én bejelöltem, ez simán jel lehetett volna.
Nem írok neki,mert semmire amit kirakok semmi reakció. Egy sima lájkba nem halna bele,ha bejövök neki.
Én is belájkoltam volna ha kirak valamit. De egyenlőre még semmit. De ha ki fog rakni nyomok rá ettől függetlenül egy lájkot.
Fél fél és én ne féljek,hogy heteró??
Láthatta,hogy fotózok ha bejönnék neki simán rám írhatna azzal,hogy látta fotózok,szeretne magáról néhány minőségi fotót. De ez sem.
Akinek bejön a másik az próbál tenni, én is próbálkoztam. Végülis bejelöltem. Ez is lépés. Ő is léphetne.
Úgy gondolom (lehet rosszul),hogy ismerkedésnél is két félén múlik minden. Nem csak egy emberen.
Bejelöltem ismerősnek. Ha tetszek neki, kábéé ki kellett volna,hogy ugorjon a bőréből,hogy bejelöltem. Innentől fogva igen is neki is kéne valamit tennie,ha bejövök neki.
Mint írtam fordított esetben minimum lájkoltam volna az új képeket ezzel is jelezve,hogy tetszik. És megjegyzem én sem vagyok nagy lájkoló kb 10 közelebbi ismerőseim dolgait lájkolgatom de ennyi. De ha ő rakna ki képet rögtön nyomnék rá lájkot,ezzel jelezve hogy érdekel.
Ő semmi. Tehát nem érdeklem. Igen ő is írhatna akár. Látja fotózok akár azzal kapcsolatban is.
Ha persze kölcsönös a vonzódás. Nyilván nem,mivel több mint 1 hete az ismerősöm és ő sem adta jelét semmire.
Túl sokszor volt ez,hogy én léptem én próbálkoztam és általában pont ilyenkor nem jutottam semmire,mert mikor látod,hogy a másik fél nem tesz semmit. Akkor felesleges lépni.
Az a baj voltam néhányszor ilyen helyzetben. Másiknak bejövök akkor valami jelét NEKI IS adnia kell.
Lehet hülye felfogás,de ez van.
Nem fogok ráírni.
Ha bent lesz a boltban esetleg még,akkor kedves leszek,megmondom rég láttam stb.. de írni rá nem fogok.
Ha nem látom azt,hogy kölcsönösen lépne valamit, akkor, de így állok hozzá.
Meg gebedhetek azzal,hogy érdeklődök kedves vagyok ha heteró és nyilván maximum kedvességnek veszi tőlem.
Volt olyan is,lány kedves mosolygós volt (vodafoneba) mindig nézett. Bárhol találkoztunk mosolyogva hangosan köszönt,pedig nem jellemző,hogy egy vodafone-ból felismerjenek. Tapasztalat.
Mindig mikor mentem és ő volt nézett,dicsért,váltottunk pár szót. Kezdtem azt hinni valami van.Nagyon nehezen,de megtaláltam facen és bejelöltem ismerősnek,vissza jelölt láttam elvan jegyezve párja van és terhes. Na ilyenkor mi van???
Volt több mint egy éve olyan,hogy azt hittem közeledik egy nő, megváltozott velem szemben a viselkedése.
Ott is csak én tettem a lépéseket,mondván majd kiderül mi lesz, a lócart... odáig jutottam elhívtam kutyát sétálni(egy témából kiindulva) bár elsőnek benne volt,de lemondta. Majd mikor következőleg mentem hozzá(fogorvos) akkor rideg,szótlan votl,szemembe se nézett. Pedig előtte vidám,nagy szájú,laza,kedves,mosolygós személyiség volt.
Ez csak néhány.
Túl sokszor volt ez,hogy csak én csak én léptem, fordítva egyik fél sem. Tessék mindig belefutottam abba,hogy heteró az illető.
innentől kezdve úgy látom,hogy ha a másik fél sem ad jelzést,akkor ott semmi nincs.
Persze ráírhatnék,nyilván vissza ír,mert normális ember vissza ír. De előrébb nagyon nem leszek.
Mint írtam ha biszex vagy leszbikus és bejövök neki, akkor ő is tenne lépést.Kizártnak tartom,hogy nem.
Azért ez teljesen más mint egy sima ismerkedés. Mivel két lányról van szó akik nem tudják egymásról, hogy heterók e vagy sem. A nagy átlag hetero így ő miért gondolná, hogy te más vagy és neked bejön? Csak mert bejelölted?
Kicsit jobban is kifejezhetnéd, hogy bejön neked legyél bátrabb! Lehet neki is bejössz csak szégyelli vagy nem akar beégni. Ha ő nyuszi te ne legyél. Ráírsz, vissza ír, elkezdtek beszélgetni, aztán valahogy elhívod valahova és majd alakul, ha azt mondja nem akar találkozni, akkor legalább tudod, hogy mi a helyzet, így nem kell többet fölöslegesen agyalnod ezen.
Bizony ha heteró akkor úgy veszi majd,simán bejelölt egy másik lány,nem fogja túl gondolni,berak a többi több száz ismerősei közé és nem érdeklem.
Viszont ha nem heteró és bejövök neki,akkor örülhet,hogy bejelöltem,bár itt még nyilván ő sem sejti,hogy a nőkhöz is vonzódóm. Elkezdené lájkolgatni a képeimet, ezzel jelt adna,hogy érdeklődik.
Megjegyzem csak néhány fotómat lájkolná, ráírtam volna!!
De mivel az oldalamon ott van,hogy fotózok lényegében simán ez ügyben rám írhatna. Neki is nyert ügye lenne,hogy beszélgethetünk és találkozunk. Onnantól nyilván alakulna :D
De nem lájkol ergó nem érdeklem,lehet hülye felfogás,lehet gyerekes.
Én mindent elkövetnék ha engem egy olyan lány jelölne be ismerősnek aki tetszik. De persze ez én vagyok.
Sajnos mindig nekem kell kezdeményeznem és persze falnak is ütközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!