Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi lennék ha kinyalna egy nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi lennék ha kinyalna egy nő?

Figyelt kérdés

Régi vágyam, hogy egy Nővel legyek, viszont nem tudom elképzelni, hogy én is kinyalnám őt. Kényesztetném másképp, de a nyalást nem tudom elképzelni magam részéről,pedig izgat a Női test.Ha puncit látok, szinte azonnal magamhoz kell nyúlnom.

Nem értem...

Van így vele más is?

29N

2019. aug. 28. 00:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy bi legyél, nem kell megélned a vágyaidat, elég a puszta létezésük.
2019. aug. 28. 00:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Viszont nem érzem korrektnek a másikkal szemben ezt a hozzáállást.

Lehet hogy ott változna a véleményem és megtenném?

2019. aug. 28. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha amíg nincs az ember aban a szituációban, addig bizonyos dolgokat nem tud elképzelni, mert sosem volt a közelében. Illetve még erős benne a társadalmi nyomás, és amíg a helyszínen el nem kapja a vágy, úgy gondolja , hogy ez neki nem is jön be.

De persze lehet, hogy a helyszínen sem fogod kívánni, de ilyen is van. Hetero lányok közül sem mindenki szereti bekapni pl...

2019. aug. 28. 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Elég sok kutatás kimutatta már, hogy minden nő vonzódik szexuálisan más nőkhöz, csak valakiben erősebbek a gátak, erkölcsi normák, valaki pedig átugorja ezeket. Éppen ezért női biszexualitás nem értelmezhető fogalom, mivel minden nő biszexuális (vagy homoszexuális, ha csak az azonos neműekhez vonzódik).

Így tehát válaszolva a kérdésedre, teljesen normális, hogy izgat más, szexi nők látványa. Ha lehetőséged van rá, mert pl. nincs párkapcsolatod, akkor javaslom, hogy próbáld ki.

2019. aug. 28. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Elég sok kutatás kimutatta már"

Mutatsz egy ilyet?

2019. aug. 28. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pl.:

[link]

[link]

Ez utóbbi nem nevezi kifejezetten biszexuálisnak a nőket, de az jött ki a vizsgálatból, hogy a nőknek ugyanolyan reakcióik vannak, amikor egy izmos férfi testet látnak, mint amikor egy szép női testet.

2019. aug. 28. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóképp vagyok én is annyi különbséggel hogy engem pont a nyalás izgatna . Ha izgalomba hoz egy női test ,nem értem miért taszít pont a nyalás :) hogyan kényeztetnéd akkor másképp ? Azt engednéd hogy ő nyaljon ? Amúgy szerintem ha már benne lennél a dologban akkor változna ez :)
2019. aug. 28. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
Tipikus ostoba női gondolkodás... Hány évig agyalsz még ezen??
2020. ápr. 18. 23:56
 9/9 A kérdező kommentje:

És te miért nem tudsz tovább görgetni?

Hány éved megy még rá rosszindulatra?

2020. ápr. 19. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!