Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Egy ideje észre vettem hogy nem csak a helyes fiúkat de a helyes lányok is felkeltik az érdeklődésemet.Főleg instán/tiktokon vettem észre hogy jobban megnézem a lányokat is(főleg mostanság)volt hogy tetszettek lányok,de nem mutattam ki.De fejben bele gondoltam már hogy milyen lehet a "kiszemelt"csajjal smárolni és fejben csak-csak.De ha bele gondolok élőben nem biztos hogy meg tudnám csinálni sőt..Szóval valaki segítsen.Akàr privátban is írhattok2019. jún. 24. 15:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem valószínű. Én is így kezdtem rájönni, hogy mi a helyzet.
Hány éves amúgy?
//egy biszex lány//
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem minden lány megnézi a többi lányt, én is. És egy szép lány, női szemmel is szép. Ami a többit illeti, azzal sincs gond szerintem. Én nem tekintem magam biszexuálisnak, annak ellenére, hogy voltam már lánnyal, a legjobb barinőmmel rendszeresen smacizok akár a párom szeme láttára is, de igazából nem vonzanak a nők, csak a fiúk. A barinőmmel inkább érzelmi töltetű volt a fellángolásunk, nem testi vonzalom.
21L
3/3 anonim válasza:
Szerintem általában, ha már elgondolkozol ezen akkor nagy eséllyel az vagy, vagy heteroflexibilis. Az előző válaszoló pedig tipikusan egy attention whore 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!