Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Gimnazista lány vagyok. Barátom még sosem volt, akik tetszettek, azok mind elérhetetlenek voltak számomra, ilyen plátói szerelmek.
Kb. egy éve még sem fordult a fejemben, hogy én lánnyal lennék, nem vonzottak. Viszont mostanában (kb. 7-8 hónapja) örlődik bennem, hogy milyen lehet lánnyal lenni. Legjobb barátnőm nincs, inkább csak haverok. Régen még a női énekeseket is utáltam, most pedig megőrülök értük. Néha ránézek egy aranyos lányra, és letűnődom, vajon milyen érzés lenne a barátnőjének lenni, összebújni vele, csókolózni, romantikusan sétálgatni, akár egy vadabb kaland. Fiúkkal ugyanez van, kivéve, hogy nem igazán lennék képes lefeküdni fiúval. A fiúk addig jönnek be, amíg van rajtuk ruha. Viszont egy gyengéd érintés, egy ölelés, csók, gentle kézfogás baromi vonzó... Az életemet csak férfival tudnám leélni. El sem tudom képzelni, hogy mondjuk előállok a szüleimnek, "anya, apa, van egy barátnőm!".
Jelenleg van egy lány, aki iránt nem is tudom mit érzek... Vonzalom, utálat, féltékenység egyszerre. Körülbelül 1-2 éve nagyon utáltam, akkor olyan "tipikus rib.ncnak" gondoltam. De az elmúlt időben én is nagyon sokat változtam, és ő is. Szeptember körül jóba lettünk, aztán valahogy eltávolodtunk, ma már csak köszönünk egymásnak, ha összefutunk a suliban. Félek beszélni vele, de néha még egy sziát sem merek mondani neki, mert hogy vajon mit gondol rólam, hogy ne zargassam már, hagyjam békén. Rajta kívül más lánynál még nem gondolkodtam el a saját identitásomról. Ő valahogy megfogott.
Mellette van még egy fiú, aki tetszik. Vagyis inkább kettő. Mindketten a sulimba járnak, évfolyamtársak vagyunk, de 3 külön osztályból, ők nem igazán ismerik egymást. Egyikőjük nagy plátói szerelem, de már próbálok róla lemondani, mert tudom, hogy nem jövök be neki. A másik fiúval szoktam beszélni, sokszor ő köszön rám előbb. Ő nem utál. Még. Volt egy iskolai program, ahol keringőzni lehetett, és én felkértem ezt a fiút, de nemet mondott. Viszont nem miattam, hanem mert ő nem szereti az ilyen táncokat. Tehát úgy alapjába véve jóba vagyunk.
Mindkét fiúval szívesén összejönnék, ha felajánlanák, de a fent említett lánnyal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!