Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Szóval szeretek/szeretnék más fiúval masztizást,viszont a lányok is érdekelnek.
Am.romantikailag csak a lányokhoz vonzódok.
2019. júl. 28. 21:10
1/7 anonim válasza:
Igen. Heterónak ilyen nem fordulé meg a fejében.
2/7 anonim válasza:
Ez már-már amolyan Shakespeare-i "Lenni vagy nem lenni?" filozofálás.
3/7 anonim válasza:
Ha alanyokhoz vonzodol,akkor nem hiszem hog eedekelne egy fiu,ugy jogy maszturbal.Ha azt szetetned latni,ill.kozosen csinalni,akkor a fiukhoz vonzodol.
4/7 anonim válasza:
enyhe bi,de no para jo dolog,én is kiprobaltam haverral es jo volt
5/7 anonim válasza:
Kicsi bi hajlamod van, de én is azt mondom hogy ezen ne aggódj! Sokan vagyunk ezzel így! Éld ki a vágyadat!
6/7 anonim válasza:
Én is igy vagyok ezzel a kérdéssel, és még sokan mások. Tényleg ne aggódj.
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki, milyen lenne egy másik nővel, netalán egy édes hármast. Nincs veszteni valód.
Amúgy sem hinném hogy gond lenne, ha biszex lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!