Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel, vagy kuriózum lennék?
Figyelt kérdés
Bi vagyok és nálam a heteró kapcsolatban az érzelmi, homo kapcsolatban a testi kötödés erősebb2019. aug. 12. 09:01
2/6 anonim válasza:
Nincs olyan biszex aki kuriózum, mert egymillió különböző változata, mértéke van a biszexualitásnak.
4/6 anonim válasza:
én is így érzem, nálam a homo kapcsolatban csakis a kielégülés a lényeg, ha tehetném csak egy fej nélküli férfi test vagy csak egy farok kellene, semmi több, míg hetero oldalt a személyiség számomra a legfontosabb
5/6 anonim válasza:
Nem vagy kuriózum, nagyon sok biszex férfi ugyanígy éli meg. A biszex kalandok a fűszer, a heteró az érzelmi kötődés. Ha már mindkettő (érzelmi és testi vágy) egyaránt ugyanazon nemhez húznak, akkor az már nem biszex, inkább homoszexuális irányultság.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire gyakori,mert sajnos nem mozgok LMBTQ körökben, de nálam is így van.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!