Orbán Ráhel mivel érdemelte azt ki, hogy kuriózumnak számít?
Figyelt kérdés
Nem rég egy Csongrád megyei lap megjelentetett egy cikket arról, hogy egy ügyeskezű szakács rengeteg elismerést kapott és többször kiemelték, hogy Orbán Ráhel esküvőjén is Ő főzött. Orbán Ráhel azon kívül, hogy jó helyre született mégis mivel érdemelte azt, hogy Őt nagyra becsülik, egy igazi híresség?2015. júl. 14. 11:50
1/11 anonim válasza:
Dehogy kuriózum, honnan veszed ezt? Én ezt már töb szakácsról hallottam, hogy itt meg itt, ennek meg annak főzött. Ezzel csak azt akarják kiemelni, hogy milyen "nagy" szakács is az illető. Többször járt már Orbán a mi kis városunkban is, és azóta verik a mellüket a szakácsok, hogy ők főztek neki. Na, ez annyiból állt, hogy összeállították a hideg tálakat, meg néhány meleg egytál ételt, és egyetlen falatot sem evett az Orbán belőle, mert egész egyszerűen nem volt éhes! Ez így volt, mert akkor pont odajártam tanfolyamra, és mesélték a szakácsok! Nagyon csalódottak voltak, de azóta pár szakács arra veri magát, hogy ő főzött az Orbánnak, mindenhol ezt híreszteli, erre vág föl. :)
2/11 anonim válasza:
Kuriózum lett, hogy hogy lehet ilyen a miniszterelnök gyereke, hogy beszólogat az embereknek, de ő már nem tűri el a kritikát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__639..
3/11 Koplárovics Béci válasza:
Azon kívül, hogy jó helyre született semmivel. De a mai világban nem kell sokkal több a "hírességhez".
4/11 anonim válasza:
Az, hogy a jelenlegi miniszterelnöknek a gyereke. De engem személy szerint nem érdekel, mert ettől nem lesz se pozitív, se negatív. Az is hülyeség, ha emiatt ajnározzák, meg az is, ha szidják: nem tehet arról, hogy ki az apja.
5/11 anonim válasza:
Próbálok nagyon finoman fogalmazni: az idétlen nevével!
Remélem értitek!
6/11 anonim válasza:
"Az is hülyeség, ha emiatt ajnározzák, meg az is, ha szidják: nem tehet arról, hogy ki az apja."
Nem csak az apja miatt, hanem mert ugyanolyan patkány, csak nőben.
7/11 anonim válasza:
Kuriózumnak nem számít. Hogy jó helyre született, az kizárólag a pénztárcáján látszik. Viszont a Csongrád megyei lap dilettáns. Azt hitte hírt közöl, pedig nem. Így nem a feladatának megfelelően járt el (hacsak fel nem tételezzük, hogy bulvárlap).
8/11 anonim válasza:
Hogyhogy mivel, hát ő a trónörökös.
9/11 anonim válasza:
Nem értem mi bajod van.
A szakácsot akarták fényezni, hogy a miniszterelnök lányának is ő főzött az esküvőjén.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!