Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18évesen első találkozón...

18évesen első találkozón lefeküdnék vele. Baj?

Figyelt kérdés

4 hónapja ismerem a srácot, de most találkozunk elsőre. Ő az ország másik felében lakik és hétfőn jön hozzám 1 hétre.

Úgy érzem beleszerettem, minden nap órákig telefonálunk .. stb. Szűz vagyok .. ha úgy alakul le szeretnék vele feküdni. Mi a véleményetek erről? Elveszíthetem emiatt ,hogy oda adom magam "ilyen könnyen"?

2010. júl. 11. 01:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy azért dobott szerintem...
2010. júl. 11. 14:33
 22/28 anonim válasza:

14:13 -as vagyok!

Ezt nekem írtad ???utolsó válaszoló??

2010. júl. 11. 14:43
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen!De nem sértésnek szántam meg semmi!:)
2010. júl. 11. 14:45
 24/28 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekel.. majd beszámolok mi történt:)

Bízom benne ,hogy semmit nem fogok megbánni.

2010. júl. 12. 00:12
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha ennyire biztos vagy magadban, akkor minek tetted fel a kérdést?

Neked nem számít más véleménye, mert már eltervezted, hogy lefekszel vele...

Amit te érzel iránta az nem szerelem, hanem vonzalom!

Össze sem lehet hasonlítani még 1000 telefon beszélgetést sem, egy valós találkozóval!

Az oké, hogy megismerted. úgy-ahogy...

De csak a jó tulajdonságait és azt amit elmondott, de ezek alapján te olyannak képzeled őt amilyennek csak szeretnéd:)

Ez olyan mintha egy rózsaszin köd repkedne körülötted, mivel nem ismered élőben...

De amint taliztok, teljesen más lesz a benyomásod róla:)

Rá jösz, hogy ő nem egészen az akinek elképzelted:)

Vagy tényleg olyan amilyennek elképzelted őt, és amint élőben is megismerted, lesz belőle egy kapcsi:)

Hát majd meglátod:)

Azt tedd amit szeretnél, de nem fogsz jól kijönni a dologból... max csak abban az esetben, ha csak egy éjszakát tervezel vele:)

Gondolj csak bele, tegyük fel... lefekszel vele_bele szeretsz_ majd 1 hét múlva haza megy.

Nem látod élőbe 2 hónapig, csak a telefon ami meg nem lesz elég...

Tehát csak szenvedés lesz belőle:)

Arra jó csak egy ilyen jeleggű kapcsolat, hogy alkalmanként sexeljetek!

Ha ezt szeretnéd akkor hajrá, ha nem akkor pedig gondold át mégegyszer...

2010. júl. 12. 02:06
 26/28 anonim válasza:

14: 45-ös !!

Gondoltam hogy nem bántásból mondtad!!Bár ha részletesen elmondanád hogy te mire is gondolsz ... megköszönném!!!!!

2010. júl. 12. 11:56
 27/28 A kérdező kommentje:

A rózsaszín ködről annyit ,hogy rengeteg nagyon rossz tulajdonságáról tudok. Elmondott nagyon sok olyat ,amit megbánt, de úgy gondolta tudnom kell erről az oldaláról is.

Amikor feltettem a kérdést arra voltam kiváncsi..kár volt-e bemesélnem magamnak ,hogy ott hagy egyből.

Aztán írt egy lány, aki megerősítette bennem a dolgokat, és rájöttem ,hogy csak az tud erre helyes választ adni, akinek már volt benne része.

A pasik nagy része.. igen szemét. Kihasználná a helyzetet, de ahogy megismertem .. és ha élőben is ilyen .. nincs mitől tartanom.

Tudom elképzelhetetlennek tűnik ,hogy így megismerj valakit,de ezt tényleg csak az tudja megérteni akinek már volt ilyen kapcsolata.

Elég nehéz lesz ,hogy ritkán találkozunk.. de ez nem csak a szexről szól. Sőőt. De fontosnak tartom ezt egy kapcsolatban. Főleg ennyi idősen. És nem tartom korainak.

Nos ennyi a véleményem.

2010. júl. 12. 13:07
 28/28 anonim ***** válasza:
egy 20ezresem van rá hogy már rég nem vagytok együtt
2011. nov. 14. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!