Pacaaa kérdése:
13 évesen nemtúl korai? :S
Figyelt kérdés
Sziasztok!
13 éves vok,és a barátom is!
Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!
Viszont már énis nagyon szeretném!
2010. júl. 9. 11:36
61/61 anonim válasza:
sok pö cs...:D nagyrésze meg 14 évesen már kefélt...aki meg 16-7 évesen kezdte annak ugyanugy lehet 30-40 pasija 20 éves korára. és akko mivan? amugy szüzesség nem nagy cucc szerintem. és azis marhaság h a férfiak hu mennyire tisztelik meg keresik a szűz lányokat. ugyanmár kit érdekel h szűz vagy nem?meg h hány pasival volt?nem ezen mulik h ribanc lessz e. azok mondják mindig h hu ez meg az mekkora egy ribanc akinek nem jön össze azzal a sráccal...nagykép pi csa az összes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!