13 évesen nemtúl korai? :S
Sziasztok!
13 éves vok,és a barátom is!
Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!
Viszont már énis nagyon szeretném!
"13 évesen nemtúl korai? :S"
De!
Nagyon korai, fogadd meg a tanácsokat, várj vele, és ne hónapokat, hanem éveket.
"Az orvosok számos esetben tapasztalták, hogy a korai szex frigiditást, kiégettséget eredményezett a későbbi házasságban."
Forrás: [link]
Korai. Nem leszel nagyobb ember, ha elveszted 13 évesen. Senki szemében sem leszel több, lehet, hogy nem is úgy sikerül majd az első alkalom, ahogy eltervezted, és megbánod.
Anne
Mellesleg az öcsém most lesz 13 éves. Ha rá nézek, és arra gondolok, hogy vannak olyanok, akik 13 évese csinálják, hát a fejem a falba verem. Gyerekek vagytok, maradjatok a kézfogásnál, és a puszilkodásnál...
Anne
Én 13 évesen még a homokban játszottam, és barbi babáztam.
Szerintem tedd meg nyugodtan, ha ennyi eszed van. Ez azért van mert a tv-ben félmeztelen néniket meg bácsikat látsz, és azt hiszed minden a szexualitásról szól. Szerintem mondd el anyudnak, hogy ennyi idősen dugni akarsz...biztos meg is dicsér érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!