Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 évesen nemtúl korai? :S

Pacaaa kérdése:

13 évesen nemtúl korai? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves vok,és a barátom is!

Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!

Viszont már énis nagyon szeretném!

2010. júl. 9. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:

"13 évesen nemtúl korai? :S"

De!

2010. júl. 9. 11:55
 12/61 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve hogy itthon 14 év a beleegyezési korhatár .. a pasi akár börtönbe is kerülhet ha megront egy 13 éves GYEREKET
2010. júl. 9. 11:58
 13/61 anonim ***** válasza:

Nagyon korai, fogadd meg a tanácsokat, várj vele, és ne hónapokat, hanem éveket.

"Az orvosok számos esetben tapasztalták, hogy a korai szex frigiditást, kiégettséget eredményezett a későbbi házasságban."

Forrás: [link]

2010. júl. 9. 12:00
 14/61 anonim ***** válasza:

Korai. Nem leszel nagyobb ember, ha elveszted 13 évesen. Senki szemében sem leszel több, lehet, hogy nem is úgy sikerül majd az első alkalom, ahogy eltervezted, és megbánod.

Anne

2010. júl. 9. 12:00
 15/61 anonim ***** válasza:
84%

Mellesleg az öcsém most lesz 13 éves. Ha rá nézek, és arra gondolok, hogy vannak olyanok, akik 13 évese csinálják, hát a fejem a falba verem. Gyerekek vagytok, maradjatok a kézfogásnál, és a puszilkodásnál...

Anne

2010. júl. 9. 12:06
 16/61 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ti még gyerekek vagytok. Hagyjátok még ezt.
2010. júl. 9. 12:08
 17/61 anonim ***** válasza:
de
2010. júl. 9. 12:12
 18/61 anonim válasza:
13 évesen még eszembe sem jutott volna, hogy bárkivel is lefeküdjek. Sem testileg sem lelkileg nem lehet egy 13 éves annyira fejlett/érett.. Nem az a menő, ha valaki már 13 évesen elveszíti a szüzességét...
2010. júl. 9. 12:18
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon korai. És arra nem gondoltál ha a szüleiddel leülsz majd az ilyenről beszélgetni. Előbb utobb meg fogják tudni. Arra nem gondoltál ha teherbe essel? Akkor mi lesz? Elmész abortuszra vagy megtartod? 13/L
2010. júl. 9. 12:21
 20/61 Szindus ***** válasza:
100%

Én 13 évesen még a homokban játszottam, és barbi babáztam.

Szerintem tedd meg nyugodtan, ha ennyi eszed van. Ez azért van mert a tv-ben félmeztelen néniket meg bácsikat látsz, és azt hiszed minden a szexualitásról szól. Szerintem mondd el anyudnak, hogy ennyi idősen dugni akarsz...biztos meg is dicsér érte :)

2010. júl. 9. 13:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!