13 évesen nemtúl korai? :S
Sziasztok!
13 éves vok,és a barátom is!
Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!
Viszont már énis nagyon szeretném!
Hát, ha tényleg igaz a kérdésed, akkor a válaszom: igen, még túl korai.
Figyu... Ha most elveszted, nem lesz több barátod. Ha nem veszted el, eljön a nagy Ő, és áááh.. minek irogatok?! úgysem érted meg.. hiába írom, hogy ne tedd, úgyis megteszed..xD
6.ban kinéztem "életem szerelmét"
7.ben összejöttem vele
8.ban pedig véget ért a 13 hónapos naagy szerelem
9ben kinézett vki engem
tavaly nyáron összejöttünk
most meg jövő héten évfordulót ünnepelünk ;)
később rájöttem, h ez a szerelem, amit a mostani barátommal érzek
az előző inkább imádatra hasonlított így visszagondolva
és én is gondolkoztam 13 évesen a szexről, köszönöm istenem h nem voltam egy hülye pi.csa
mert most 16 évesen egy csodálatos emberrel veszthettem el, akit télleg szerettem és szeretek, és ő is viszont, és nem csak dugásra kellettem neki
Normális vagy? Általában még a 16 is kevés, nemhogy 13.. Jó, vannak olyanok, akik 14 évesen is készek rá lelkileg és testileg egyaránt, de olyanok is akik 18 évesen sem.
A fogalmazásodból ítélve, Te fel sem fogod, mikkel jár ez.
20 évesre olyan kiégett leszel, hogy nem is fogod élvezni..
14/f..
18:12 es
te is csak gyerek vagy még csak nagylánynak képzeled magad.Ha majd az 5éves házassági évfordulót ünneplitek a csodálatos pároddal akkor küldj egy sms-t, de csakmert 1-2 évig klappol a dolog még nem esnék hasra a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!