Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 évesen nemtúl korai? :S

Pacaaa kérdése:

13 évesen nemtúl korai? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves vok,és a barátom is!

Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!

Viszont már énis nagyon szeretném!

2010. júl. 9. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

De ha fáj, hogy leszólnak, akk miért írod ki a kérdést?

Egyébként látszik, hogy kételkedsz, különben nem írnád ki a kérdést.

Nem csak 1 évet kéne kivárni (Véleményem szerint a 13 és a 14 évesek között nem sok különbség van). Hanem azt, hogy megtaláld a "nagy Őt". Nem hinném (Bár van rá egy icipici esély), hogy 13 évesen megtalálnád azt, akinek szívesen odaadnád a szüzességedet.

És nem vagyok 20 év feletti bölcs, aki 23 éves kora után veszítette el a szüzességét.

2010. júl. 12. 22:21
 42/61 A kérdező kommentje:

hhmm k*rvajó nemérdekel xD

Nehéz felfogni?!

Nem én írtam ki a kérdést!

Ezéé iss sz*arom leee ^^

2010. júl. 12. 23:28
 43/61 anonim ***** válasza:

KORAI. és 14 évesen IS korai.

Kislány vagy még, attól hogy már 14 év felett nem számít liliomtiprásnak attól függetlenül is éretlen vagy rá még 14 évesen is.

De ha csatlakozni akarsz a társaidhoz akik 13-14 évesen dugtak 20 éves korukra már úgy szét lesznek lőve mint Irak (:

2010. júl. 13. 11:17
 44/61 anonim ***** válasza:

még hogy ne te írtad ki LOOOOL :D

Meg ahogy látom amiket írtál agyilag 10 éves vagy :D

Ne mondj olyat h " kuss" kislány létedre eléggé illúzió romboló mikor egy oldlat két copfos kislány beszél ilyen csúnyán :)

2010. júl. 13. 11:20
 45/61 A kérdező kommentje:

Aha jovan xD

14 éves "copfos kislány" vagyok -.-"

És hiedgen hagy ez az egész és nemkell több komi;)

2010. júl. 13. 11:41
 46/61 anonim ***** válasza:
nem te írtad ki, hanem?:P ne hazudozzál már:D mivan, fáj az igazság, hogy még kislány vagy? az írásmódodból is látszik. tele van hibával, és ideges vagy azért, mert mások nem azt mondják és teszik, amit te akarsz. ki vagy te itt kis 13 éves csitriként, hogy azt mondd, kuss? anyád helyében úgy szájon törölnélek, hogy ki sem tudnád mondani ezt a szót.
2010. júl. 13. 11:45
 47/61 A kérdező kommentje:

Jolvan akkor ne higyétek el én pont leszarom;)

NEMKELL KOMI MERT NEM ÉRDEKEL A VÁLASZ!

Nem vagyok olyan GYP-s hülyegyerek hogy ilyen dolgokat bárkitől MEGKÉRDEZZEK és mégcsak nemis süllyedek anyira a szánalom végtelenségébe hogy egy ilyen oldalra kiírjam :D

Ez a napiszar célkeresztje,az én humorportálom aholo jó nézegetni a sok idióta hülyegyerek kérdéseit nemtöbb ;)

2010. júl. 13. 12:11
 48/61 anonim ***** válasza:

igen, és akkor ki írta ki a nevedben?:D

amúgy szerintem te is ugyanolyan GYP-s hülyegyerek vagy, mint sok kérdés kiírója.

2010. júl. 13. 12:24
 49/61 A kérdező kommentje:

Pizsamaparty volt,fogalmasincs ki írta ki xD

De nemis nagyon érdekel..

Írtak még ki pár ciki kérdést -.-

2010. júl. 13. 12:49
 50/61 anonim ***** válasza:
xD
2010. júl. 13. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!