13 évesen nemtúl korai? :S
Sziasztok!
13 éves vok,és a barátom is!
Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!
Viszont már énis nagyon szeretném!
De ha fáj, hogy leszólnak, akk miért írod ki a kérdést?
Egyébként látszik, hogy kételkedsz, különben nem írnád ki a kérdést.
Nem csak 1 évet kéne kivárni (Véleményem szerint a 13 és a 14 évesek között nem sok különbség van). Hanem azt, hogy megtaláld a "nagy Őt". Nem hinném (Bár van rá egy icipici esély), hogy 13 évesen megtalálnád azt, akinek szívesen odaadnád a szüzességedet.
És nem vagyok 20 év feletti bölcs, aki 23 éves kora után veszítette el a szüzességét.
hhmm k*rvajó nemérdekel xD
Nehéz felfogni?!
Nem én írtam ki a kérdést!
Ezéé iss sz*arom leee ^^
KORAI. és 14 évesen IS korai.
Kislány vagy még, attól hogy már 14 év felett nem számít liliomtiprásnak attól függetlenül is éretlen vagy rá még 14 évesen is.
De ha csatlakozni akarsz a társaidhoz akik 13-14 évesen dugtak 20 éves korukra már úgy szét lesznek lőve mint Irak (:
még hogy ne te írtad ki LOOOOL :D
Meg ahogy látom amiket írtál agyilag 10 éves vagy :D
Ne mondj olyat h " kuss" kislány létedre eléggé illúzió romboló mikor egy oldlat két copfos kislány beszél ilyen csúnyán :)
Aha jovan xD
14 éves "copfos kislány" vagyok -.-"
És hiedgen hagy ez az egész és nemkell több komi;)
Jolvan akkor ne higyétek el én pont leszarom;)
NEMKELL KOMI MERT NEM ÉRDEKEL A VÁLASZ!
Nem vagyok olyan GYP-s hülyegyerek hogy ilyen dolgokat bárkitől MEGKÉRDEZZEK és mégcsak nemis süllyedek anyira a szánalom végtelenségébe hogy egy ilyen oldalra kiírjam :D
Ez a napiszar célkeresztje,az én humorportálom aholo jó nézegetni a sok idióta hülyegyerek kérdéseit nemtöbb ;)
igen, és akkor ki írta ki a nevedben?:D
amúgy szerintem te is ugyanolyan GYP-s hülyegyerek vagy, mint sok kérdés kiírója.
Pizsamaparty volt,fogalmasincs ki írta ki xD
De nemis nagyon érdekel..
Írtak még ki pár ciki kérdést -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!